Laatste berichten

African Wines

John en Erica Platter, naamgevers van de bekende Zuid-Afrikaanse wijngids, waren even in Nederland, speciaal om Pardon Taguzu ..

1 dag geleden

Adventswijn

De dagen worden korter en donkerder, de wintertijd is ingegaan. Voordat we het in de gaten is het alweer bijna kerstmis. Velen ..

2 dagen geleden

Roederer wint weer prijzen

Het fameuze Champagne merk Roederer is weer in de prijzen gevallen. Meer info in het onderstaande Engelstalige persbericht. Tom Stevenson ..

1 week geleden

Nieuw bestuur Wijnacademie

De Wijnacademie heeft medegedeeld dat de dit jaar ingezette bestuursveranderingen zijn afgerond. Door wijziging van de statuten ..

2 weken geleden

Vinexpo 2e keer naar New York

De eerste keer is goed bevallen, dus Vinexpo gaat nu voor de tweede keer naar de Big Apple. En wel op 4 en 5 maart. Lees verder ..

2 weken geleden

Bertani | Amarone en nog veel meer

Andrea Lonardi, diretore Operativo van Bertani, is voor een bliksembezoek in Nederland en dat is agent Van Ouwerkerk een mooie ..

2 weken geleden

Jumbo vernieuwt wijnassortiment

Jumbo voegt in één keer maar liefst 200 nieuwe wijnen toe aan het assortiment. Na uitgebreid onderzoek is er een nieuwe collectie ..

3 weken geleden

Kurk, kurk en nog eens kurk

Plop! De fles wijn is open en de glazen worden ingeschonken. Op de allereerste plaats gaat het natuurlijk om de inhoud, de wijn. ..

3 weken geleden

Golan Heights in de prijzen

De Golan Heights winery is in de prijzen gevallen. De Wine Spectator, en dat is niet de eerste de beste als het om medailles gaat, ..

3 weken geleden

End of page

Hoofdmenu