Alle berichten in de rubriek: Actualiteiten

Iedere week een nieuwsbrief?!

Vanaf heden is wekelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Winebusiness.nl beschikbaar. In de rechterkolom van deze site, ..

3 dagen geleden

Wine Paris | Een redelijk alternatief

Deze februari in 2019 vindt in Parijs voor het eerst de beurs Wine Paris plaats. Dit grote evenement, nog niet eerder georganiseerd, ..

5 dagen geleden

Nieuwe co-gérant DRC | Perrine Fenal

Mme Perrine Fenal, enige dochter van Marcel en Lalou Bize-Leroy, kleindochter van Henry Leroy, is de nieuwe co-gérant is van Domaine ..

4 weken geleden

Dry January? | En wat dan?

Het frituurvet is nog niet afgekoeld, de champagnekurken liggen nog her en der verspreid in het huis en de eerste gezondheidsadviezen ..

1 maand geleden

Spectaculaire Decanter

De Zweed Leif Lundberg heeft een spectaculaire decanteerder ontworpen:WineDec. Het geheel bestaat uit drie glazen onderdelen die in een eikenhouten ..

1 maand geleden

Sinterklaas enzo

Hoor wie klopt daar kinderen’. Het Sinterklaasfeest is een eeuwenoud fenomeen. De roots van Sint Nicolaas gaan terug tot aan de vierde ..

3 maanden geleden

Domaine Gayda naar LFE

Per 1 december 2018 is LFE de nieuwe importeur en distributeur van het gerenommeerde Zuid-Franse wijnhuis Domaine Gayda. Het toevoegen ..

3 maanden geleden

Ribera del Duero tevreden over oogst

Het Consejo Regulador de la Denominación de Origen Ribera del Duero heeft tussen 17 september en begin november in totaal 125 miljoen ..

3 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu