Alle berichten in de rubriek: Actualiteiten

Kurk, kurk en nog eens kurk

Plop! De fles wijn is open en de glazen worden ingeschonken. Op de allereerste plaats gaat het natuurlijk om de inhoud, de wijn. ..

6 dagen geleden

De Monnik Dranken 100 jaar

‘Welkom, kom binnen. Mag ik me even voorstellen?’ De ontvangst bij het bedrijfspand van de Monnik Dranken in Oldenzaal is hartelijk. ..

2 weken geleden

Astrid en Therèse groeien

Deze week ontving Winebusiness.nl bericht van zowel Wijnbeurs en Wijnvoordeel dat beide bedrijven die onderdeel zijn van Eluscious ..

1 maand geleden

Dag Lotte

Vandaag werd afscheid genomen van Lotte Wolf. Collega Fred Nijhuis was erbij en schreef er het volgende over: Het nieuws dat Lotte ..

1 maand geleden

Virginia VS | wijngaard leeggeroofd

Firefly Hill Vineyards in Virginia heeft bekend gemaakt dat hun wijngaard is leeggeroofd. Ze wilden afgelopen week gaan oogsten, ..

1 maand geleden

Lotte Wolf 1985 – 2018

Dit vreselijke nieuws is een van de actualiteiten die we met pijn in ons hart moeten presenteren. Zojuist maakte restaurant Bridges ..

1 maand geleden

Job de Swart | 3e NL Master of Wine

Job de Swart, wijninkoper en marketing manager van Les Genereux, is Neerlands derde Master of Wine. Dat heeft het Instituut van Masters ..

2 maanden geleden

Op wijnreis in Limburg

Een goed initiatief van Limburgse bodem. Een wijnreis in eigen land. Internationaal worden steeds meer prijzen in de wacht gesleept ..

2 maanden geleden

Champagne oogst begint!

De oogst in de Champagne begint 21 augustus en wordt omschreven als uitzonderlijk, zowel qua kwaliteit als vanwege de vroege oogst. ..

2 maanden geleden

Absa Top 10 pinotage bekend

Voor de tweeëntwintigste keer is heeft de Absa jury de top 10 van de beste pinotages bekend gemaakt. Dat zijn: Allée Bleue Black ..

2 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu