Alle berichten in de rubriek: Actualiteiten

Sinterklaas enzo

Hoor wie klopt daar kinderen’. Het Sinterklaasfeest is een eeuwenoud fenomeen. De roots van Sint Nicolaas gaan terug tot aan de vierde ..

1 week geleden

Domaine Gayda naar LFE

Per 1 december 2018 is LFE de nieuwe importeur en distributeur van het gerenommeerde Zuid-Franse wijnhuis Domaine Gayda. Het toevoegen ..

2 weken geleden

Ribera del Duero tevreden over oogst

Het Consejo Regulador de la Denominación de Origen Ribera del Duero heeft tussen 17 september en begin november in totaal 125 miljoen ..

2 weken geleden

10e World Bulk Wine Exhibition

Deze maandag en dinsdag is het tiende World Bulk Wine Exhibiton in de Rai in Amsterdam. De helft van de geproduceerde wijn is bulk, ..

3 weken geleden

African Wines

John en Erica Platter, naamgevers van de bekende Zuid-Afrikaanse wijngids, waren even in Nederland, speciaal om Pardon Taguzu ..

1 maand geleden

Nieuw bestuur Wijnacademie

De Wijnacademie heeft medegedeeld dat de dit jaar ingezette bestuursveranderingen zijn afgerond. Door wijziging van de statuten ..

1 maand geleden

Vinexpo 2e keer naar New York

De eerste keer is goed bevallen, dus Vinexpo gaat nu voor de tweede keer naar de Big Apple. En wel op 4 en 5 maart. Lees verder ..

1 maand geleden

Kurk, kurk en nog eens kurk

Plop! De fles wijn is open en de glazen worden ingeschonken. Op de allereerste plaats gaat het natuurlijk om de inhoud, de wijn. ..

2 maanden geleden

Golan Heights in de prijzen

De Golan Heights winery is in de prijzen gevallen. De Wine Spectator, en dat is niet de eerste de beste als het om medailles gaat, ..

2 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu