Advent | Beery-Christmas-Kalender

Wijnadventkalenders komen er ook aan, er is nu ook een hele leuke BierAdventsKalender. De adventsperiode begint 4 zondagen voor kerstmis en is de voorbereidingsperiode op Kerstmis. Een vloeibare adventskalender biedt iedere dag van de advent een nieuwe liquide verrassing. De Beery Christmas 2021 is alweer de 9e editie van de bier adventskalender van Hopt. De Beery Christmas zet de schijnwerper op ontdekkingen in de bierwereld.

De Beery Christmas nodigt je uit op een reis naar alle brouwerijen die dit jaar deel uitmaken van de adventskalender voor bier, zodat je in december elke dag de kans krijgt om bijzonder bier te drinken uit een authentieke brouwerij.

Een ontdekkingsreis naar briljant bier

Geheel nieuw, elk jaar opnieuw, zijn uiteraard de bieren in de kalender.

Beery Christmas is het perfecte adventscadeau om je onder te dompelen in de wereld van fantastische, exclusieve en ambachtelijke bieren, en zal dit jaar fungeren als je perfecte bierproeverij-gids. Elk van de brouwerijen is zorgvuldig geselecteerd om een unieke bijdrage te leveren; met een bier gebrouwen met gebruik van originele of lokale ingrediënten, of volgens een ongebruikelijke brouwmethode. Ofwel het bier verrast om een andere reden, waar je achter komt tijdens je bier-ontdekkingsreis!

Het Hopt- team heeft nauw samengewerkt met elke brouwerij om de stijl van het bier, de verschillende gebruikte ingrediënten en zelfs de keuze van het etiket te bepalen. Deze gezamenlijke input van experts en de creatieve samenwerking tussen enkele topbrouwerijen maken de bierkerstbieren verrassend en totaal uniek. Met onze Beery Christmas ga je elke dag naar een nieuwe locatie met bieren die nergens anders verkrijgbaar zijn! 25 bieren voor 24 dagen, van 1 tot en met 24 december.

De ontwerper

Marie Gosselin komt oorspronkelijk uit Normandië, studeerde in België, reisde naar Melbourne en belandde uiteindelijk in Lille, Noord-Frankrijk, heel dicht in de buurt van HOPT! Ze ontwierp de portretten van onze brouwers en ontwierp een speurtocht waarmee je elke dag je bier vindt.

Een online bier-reisgids

Om je Beery Christmas ervaring nog beter te maken, hebben we een speciale mini-website gemaakt, die je kunt bezoeken zodra je aan de kalender begint! Je vindt allerlei informatie over de brouwerijen, hun verhalen en anekdotes en uitleg over de bierstijlen. Bovendien krijg je ook tips over wat voor maaltijd of snack goed past bij het ‘biertje van de dag’, en het beste type glas om te gebruiken voor elk bier. Daarnaast krijg je een formulier waarop je je eigen ervaringen en proefnotities kunt bijhouden tijdens de hele periode.  Het is al met al een geweldige reisgids, die een avontuurlijke meerwaarde geeft bij het ontdekken en proeven van je bier.

Te bestellen via Hopt Beery Christmas

Publieksprijs: €69.90 | Gewicht 13 kg


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl