Advent | Beery-Christmas-Kalender

Wijnadventkalenders hebben we dit jaar nog niet gezien, maar er is wel een hele leuke BierAdventsKalender te verkrijgen. De adventsperiode begint 4 zondagen voor kerstmis en is de voorbereidingsperiode op Kerstmis. Een vloeibare adventskalender biedt iedere dag van de advent een nieuwe liquide verrassing. De Beery Christmas 2020 is alweer de 8e editie van de bier adventskalender van Hopt en Saveur Bière. De Beery Christmas zet de schijnwerper op ontdekkingen in de bierwereld.

Het frisse en briljante ontwerp van kunstenaar Vincent Lelièvre nodgt je uit op een reis naar alle brouwerijen die dit jaar deel uitmaken van de adventskalender voor bier, zodat je in december elke dag de kans krijgt om bijzonder bier te drinken uit een authentieke brouwerij.

Een ontdekkingsreis naar briljant bier

Geheel nieuw, elk jaar opnieuw, zijn uiteraard de bieren in de kalender.

Beery Christmas is het perfecte adventscadeau om je onder te dompelen in de wereld van fantastische, exclusieve en ambachtelijke bieren, en zal dit jaar fungeren als je perfecte bierproeverij-gids. Elk van de brouwerijen is zorgvuldig geselecteerd om een unieke bijdrage te leveren; met een bier gebrouwen met gebruik van originele of lokale ingrediënten, of volgens een ongebruikelijke brouwmethode. Ofwel het bier verrast om een andere reden, waar je achter komt tijdens je bier-ontdekkingsreis!

Ons hopt- team heeft nauw samengewerkt met elke brouwerij om de stijl van het bier, de verschillende gebruikte ingrediënten en zelfs de keuze van het etiket te bepalen. Deze gezamenlijke input van experts en de creatieve samenwerking tussen enkele topbrouwerijen maken de bierkerstbieren verrassend en totaal uniek. Met onze Beery Christmas ga je elke dag naar een nieuwe locatie met bieren die nergens anders verkrijgbaar zijn!

In de 2020-editie die focust op reizen en de ontdekking van bier, deelt HOPT haar passie voor nieuwe bieren met alle klanten. Het team is naar 14 landen gereisd om het brouwen van de 24 exclusieve bieren te volgen en te sturen.

In totaal hebben 28 brouwerijen meegewerkt aan de Beery Christmas, waarvan 4 samenwerkingsverbanden. Elf van deze brouwerijen staan hoog in de TOP 100 van RateBeerrs ‘beste brouwerijen ter wereld’.

Het ontwerp van onze 8e Beery Christmas

Voor de 8e editie hebben we het ontwerp van de kalender toevertrouwd aan een illustrator dicht bij huis, Lille in Frankrijk – Vincent Lellièvre. Zijn werk is een creatie tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige wereld, en dat alles in prachtige grafische ‘poëzie’. Vincent Lellièvre brengt een eerbetoon aan de 28 deelnemende brouwerijen door middel van een wereldkaart, die je meeneemt op een virtuele ontdekkingsreis.

Een online bier-reisgids

Om je Beery Christmas ervaring nog beter te maken, hebben we een speciale mini-website gemaakt, die je kunt bezoeken zodra je aan de kalender begint! Je vindt allerlei informatie over de brouwerijen, hun verhalen en anekdotes en uitleg over de bierstijlen. Bovendien krijg je ook tips over wat voor maaltijd of snack goed past bij het ‘biertje van de dag’, en het beste type glas om te gebruiken voor elk bier. Daarnaast krijg je een formulier waarop je je eigen ervaringen en proefnotities kunt bijhouden tijdens de hele periode.  Het is al met al een geweldige reisgids, die een avontuurlijke meerwaarde geeft bij het ontdekken en proeven van je bier.

Te bestellen via Hopt Beery Christmas

Publieksprijs: €69.90 | Gewicht 15 kg


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl