Albron | Vernieuwing RvC

Rachelle van der Linden treedt toe tot Raad van Commissarissen van Albron. Albron is een grote organisatie en staat onder andere achter de Green House in Utrecht. De RvC van Albron bestaat verder uit de reeds zittende leden; Gosse Boon (voorzitter), voormalig CFO bij o.a. Unilever en Nutreco en lid van diverse commissariaten en Roeland Vos met een achtergrond in de internationale hotellerie. Rachelle is een innovatieve ondernemer en eigenaar van Creatinc.. Zij is onder andere co-founder van Knab (Aegon) en stond aan de wieg van EnergieDirect (Essent), Vers247 (Bidfood) en NLZiet (SBS, RTL, NPO).

Rachelle van der Linden: “Albron spreekt mij aan omdat groei in de foodsector vraagt om authentiek leiderschap, heldere keuzes en innovatiekracht. Bovendien heeft Albron thema’s als vitaliteit en duurzaamheid hoog in haar vaandel staan.”

Teun Verheij: “We zijn erg blij met de toetreding van Rachelle aan de Raad van Commissarissen van Albron. Haar achtergrond om met name innovaties door te voeren bij complexe organisaties biedt grote meerwaarde binnen onze RvC.”


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu