Alle berichten in de rubriek: Archief

Champagne | Veuve Fourny & Fils

Wat is dat toch met champagne dat het leidt tot bloemlezingen en liefdesverklaringen? Dat Churchill bijvoorbeeld veel dronk was bekend, ..

1 jaar geleden

Kerst | Mis-Wijn

Miswijn speelt tijdens iedere mis een rol en dient binnen de Rooms-katholieke Kerk aan bepaalde voorwaarden te voldoen om erkend ..

1 jaar geleden

Huiswijnen van de supermarkt

Normaal gesproken koopt de Nederlander 82% van zijn wijnen in de supermarkt. De gemiddelde prijs van een verkochte fles wijn is drie ..

8 jaar geleden

Sloveense wijnen 1

Sloveense wijnen: een inleiding Sloveense wijnen zijn sterk in opkomst. Toch zullen velen vreemd opkijken als ze voor het eerst ..

8 jaar geleden

Grand Prix du Vins de Suisse

Grand Prix du Vins de Suisse  A new record for the number of participants for the 7th annual Grand Prix du Vin Suisse, competition ..

8 jaar geleden

Vintages Lanson Champagnes

Vinexpo 2013: Lanson Vintages Vinexpo 2013 sloot de deuren  op 20 juni jl. 48.000 bezoekers uit 148 landen bezochten het evenement. ..

8 jaar geleden

Grand Crus de Bordeaux 2012

Grand Crus des Bordeaux 2012 ‘2012 had toch rotweer’. Deze opmerking wordt herhaaldelijk gemaakt in de week voorafgaand aan de jaarlijkse ..

8 jaar geleden

Oud Sluis gaat sluiten

Oud Sluis gaat in december sluiten  ‘Ik heb altijd gezegd dat ik op het hoogtepunt wil stoppen en dat moment is nu gekomen’. ..

8 jaar geleden

Bellingham’s Ancient Earth

Bellingham’s verhalen: Ancient Earth Niël Groenewald, wijnmaker van Bellingham is op rondreis door Europa om de nieuwe ..

8 jaar geleden

Hoge opbrengst veiling Élysee

Hoge opbrengst veiling Élysee   De veiling van exclusieve flessen wijn uit de kelder van het Élysée in Parijs heeft met €0,5 ..

8 jaar geleden

De wijnen van de Toekan

De wijnen van de Toekan: Van der Valk scoort   Met een miniem marketingbudget, volgens sommige insiders zelfs nihil, kunnen ..

8 jaar geleden

Vinitaly 2013

Vinitaly 2013   De 47e editie van de Italiaanse Wijnvakbeurs de Vinitaly is weer achter de rug. Met 4200 exposanten en 148.000 ..

8 jaar geleden

Naturae van Gerard Bertrand

  Gerard Bertrand’s Naturae Er wordt vaak gesproken over wijn zonder toegevoegde sulfiet of enige chemische elementen. ..

8 jaar geleden

Doorstart Winelife

Doorstart Pelican Media een feit In overleg met de curator is er, als verwacht, een overeenkomst bereikt voor een doorstart van de Pelican ..

8 jaar geleden

Wijn en Spirits in NL tot 2016

Wijn en Spirits in NL tot 2016: bubbels zijn niche!   VINEXPO laat sinds 11 jaar onderzoek verrichten door het IWSR,International ..

8 jaar geleden

kreeftenwijn 2013

  DO Ribeiro Terra do Castello kreeftenwijn 2013   Wijnimport J. Bart is dit jaar de winnaar van de traditionele Kreeftenwijnverkiezing ..

8 jaar geleden

diefstal champagne Selosse

3700 flessen Champagne Selosse gestolen én 16.000 labels   Bijna een week geleden werden in Frankrijk zo’n 3.700 flessen ..

8 jaar geleden

Paul Draper winemaker award 2013

Paul Draper Winemaker Award 2013   Californian legend Paul Draper has been named as the recipient of the 2013 Winemakers’ ..

8 jaar geleden

Champagne De Castelnau

Champagne de Castelnau   Marc Schols van MS wijnen is importeur   Op de jongste Wineprofessional ontbraken weliswaar ..

8 jaar geleden

4e Italiaanse wijnvakdag

Feestje! Italiaanse Wijnvakdag 2013   Afgelopen maandag 11 maart organiseerde Helleen Schreuder’s Italent voor de 4e keer ..

8 jaar geleden

In Memoriam Henri Krug

In Memoriam Henri Krug 1937 – 2013   Champagneschrijver Michael Edwards schreef een persoonlijk In memoriam voor Henri ..

8 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl