Astrid en Therèse groeien

Deze week ontving Winebusiness.nl bericht van zowel Wijnbeurs en Wijnvoordeel dat beide bedrijven die onderdeel zijn van Eluscious wijnen van Astrid en Therèse aanbieden. Eerder was er bij collega’s verwarring over de samenwerking van de dames met Eluscious, maar die bundeling van krachten bleek zuiver logistiek. Nu gaan zijn zij kennelijk wel over tot een nauwere coöperatie. Winebusiness.nl vroeg om commentaar en kreeg prompt het volgende antwoord: ‘Na 6 jaar wordt de vraag naar onze wijnen steeds groter en aan die vraag kunnen wij met moeite voldoen omdat wij een kleinschalige webshop zijn. Je moet dan een koers kiezen: gaan wij zelf de stap zetten naar schaalvergroting en personeel aannemen etc. Of gaan wij andere afzet kanalen zoeken voor onze wijnen, zodat wij kunnen blijven focussen op het zoeken naar en proeven van wijnen. Zoals komende week, als Thérèse en ik weer naar Frankrijk afreizen.

Daarom hebben wij weder verkopers gezocht die een grotere klantenkring kunnen bedienen. Wij doen momenteel een proef met Wijnbeurs.nl die een Chardonnay van ons verkoopt en we starten binnenkort ook met Wijnvoordeel.nl die onze Franse huiswijnen gaat verkopen tegen de reguliere prijs. Niet als actie-artikel. Daarna zullen wij deze samenwerking evalueren om te kijken of het aantrekkelijk is verder te gaan met deze afzet kanalen ten einde meer mensen te bereiken.

Er zijn overigens al enkele jaren meer wederverkopers van onze wijnen, zoals bijv speciaalzaken, de Hudson’s bay warenhuizen en Hanos. Ook verkopen wij al jaren aan de horeca. Al deze partijen laten ons weten ons te zien als een kwaliteitsmerk. Wij blijven de wijnen overigens zelf ook gewoon verkopen.

Helder als glas. Overigens is de chardonnay die via Wijnbeurs verkocht wordt de uitmuntende Villa Blanche van Camel & Joseph, een producent die ook een fantastische picpoul maakt. Het is wel een speciale Astrid & Therèse cuvée. Bij Wijnvoordeel zijn het de private label wijnen in wit, rood en rosé.

ChvZ

 


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu