Alle berichten in de rubriek: Champagne

Vini Bio | Champagne Leclerc Briant

De jaarlijkse terugkerende Vini Bio proeverij, georganiseerd door Melman Communications, heeft in 2019 haar tenten opgeslagen ..

6 maanden geleden

Champagne | Ernest Rapeneau

In deze wonderschone maand valt er genoeg te proeven en dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Mousserend, champagnes, maar ..

9 maanden geleden

Roederer wint weer prijzen

Het fameuze Champagne merk Roederer is weer in de prijzen gevallen. Meer info in het onderstaande Engelstalige persbericht. Tom Stevenson ..

11 maanden geleden

Pol Roger naar De Bruijn Wijnkopers

Pol Roger heeft een nieuw thuis gevonden. Verbunt-Verlinden kan niet met twee premium merken werken en heeft gekozen voor Bollinger. ..

1 jaar geleden

Royal Wedding: Pol Roger!

Pol Roger Champagne NV, het lievelingsmerk van Sir Winston Churchill,  is één van de wijnen die honderden gasten dronken tijdens ..

1 jaar geleden

Bollinger R.D. 2004

Deze gevleugelde woorden van Madame Bollinger sieren ook nu weer het boekje bij de net uitgebrachte R.D. 2004. ‘I drink it when ..

1 jaar geleden

Pasen | Het nieuwe champagnemoment

De lente gloort en Pasen staat voor de deur. Het zijn vrije dagen en het is meestal – redelijk – mooi weer. De Paasbrunch ..

1 jaar geleden

#BrexitHitsChampagne

Als de daling van de champagne invoer een voorbode is voor de handelsbetrekkingen van het UK, dan kunnen de Britten zich op het hoofd ..

1 jaar geleden

Champagne Jeeper

Op de Wine Professional maakte ik kennis met het echtpaar Brander. Martijn Brander werkte eerst voor Baarsma en is nu samen met zijn ..

2 jaar geleden

Champagnedouche voor Rutte

Een spannende finale en een prachtige uitslag: 4 – 2. Dik verdiend. Ruim 4 miljoen mensen zagen bij de NOS de Voetbalvrouwen ..

2 jaar geleden

#WomenandChampagne

Wat is dat toch met champagne dat het leidt tot bloemlezingen en liefdesverklaringen? Dat Churchill bijvoorbeeld veel dronk was bekend, ..

2 jaar geleden

De Champagnes bij Albert Heijn

Behalve de wijnen die o.a. hieronder worden besproken heeft Albert Heijn deze week een aantal mooie champagnes in de aanbieding. ..

3 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu