Alle berichten in de rubriek: Champagne

Pol Roger naar De Bruijn Wijnkopers

Pol Roger heeft een nieuw thuis gevonden. Verbunt-Verlinden kan niet met twee premium merken werken en heeft gekozen voor Bollinger. ..

2 weken geleden

Royal Wedding: Pol Roger!

Pol Roger Champagne NV, het lievelingsmerk van Sir Winston Churchill,  is één van de wijnen die honderden gasten dronken tijdens ..

3 maanden geleden

Bollinger R.D. 2004

Deze gevleugelde woorden van Madame Bollinger sieren ook nu weer het boekje bij de net uitgebrachte R.D. 2004. ‘I drink it when ..

3 maanden geleden

Pasen | Het nieuwe champagnemoment

De lente gloort en Pasen staat voor de deur. Het zijn vrije dagen en het is meestal – redelijk – mooi weer. De Paasbrunch ..

5 maanden geleden

#BrexitHitsChampagne

Als de daling van de champagne invoer een voorbode is voor de handelsbetrekkingen van het UK, dan kunnen de Britten zich op het hoofd ..

5 maanden geleden

Champagne Jeeper

Op de Wine Professional maakte ik kennis met het echtpaar Brander. Martijn Brander werkte eerst voor Baarsma en is nu samen met zijn ..

6 maanden geleden

En nu: mousserend!

Tijdens de laatste dagen van het jaar draait alles in de Nederlandse wijnwereld om champagne. Immers dat éne glas champagne dat de Nederlanders ..

8 maanden geleden

Champagnedouche voor Rutte

Een spannende finale en een prachtige uitslag: 4 – 2. Dik verdiend. Ruim 4 miljoen mensen zagen bij de NOS de Voetbalvrouwen ..

1 jaar geleden

#WomenandChampagne

Wat is dat toch met champagne dat het leidt tot bloemlezingen en liefdesverklaringen? Dat Churchill bijvoorbeeld veel dronk was bekend, ..

1 jaar geleden

De Champagnes bij Albert Heijn

Behalve de wijnen die o.a. hieronder worden besproken heeft Albert Heijn deze week een aantal mooie champagnes in de aanbieding. ..

2 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu