Alle berichten in de rubriek: Champagne

Vini Bio | Champagne Leclerc Briant

De jaarlijkse terugkerende Vini Bio proeverij, georganiseerd door Melman Communications, heeft in 2019 haar tenten opgeslagen ..

3 maanden geleden

Champagne | Ernest Rapeneau

In deze wonderschone maand valt er genoeg te proeven en dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Mousserend, champagnes, maar ..

6 maanden geleden

Roederer wint weer prijzen

Het fameuze Champagne merk Roederer is weer in de prijzen gevallen. Meer info in het onderstaande Engelstalige persbericht. Tom Stevenson ..

8 maanden geleden

Pol Roger naar De Bruijn Wijnkopers

Pol Roger heeft een nieuw thuis gevonden. Verbunt-Verlinden kan niet met twee premium merken werken en heeft gekozen voor Bollinger. ..

11 maanden geleden

Royal Wedding: Pol Roger!

Pol Roger Champagne NV, het lievelingsmerk van Sir Winston Churchill,  is één van de wijnen die honderden gasten dronken tijdens ..

1 jaar geleden

Bollinger R.D. 2004

Deze gevleugelde woorden van Madame Bollinger sieren ook nu weer het boekje bij de net uitgebrachte R.D. 2004. ‘I drink it when ..

1 jaar geleden

Pasen | Het nieuwe champagnemoment

De lente gloort en Pasen staat voor de deur. Het zijn vrije dagen en het is meestal – redelijk – mooi weer. De Paasbrunch ..

1 jaar geleden

#BrexitHitsChampagne

Als de daling van de champagne invoer een voorbode is voor de handelsbetrekkingen van het UK, dan kunnen de Britten zich op het hoofd ..

1 jaar geleden

Champagne Jeeper

Op de Wine Professional maakte ik kennis met het echtpaar Brander. Martijn Brander werkte eerst voor Baarsma en is nu samen met zijn ..

1 jaar geleden

Champagnedouche voor Rutte

Een spannende finale en een prachtige uitslag: 4 – 2. Dik verdiend. Ruim 4 miljoen mensen zagen bij de NOS de Voetbalvrouwen ..

2 jaar geleden

#WomenandChampagne

Wat is dat toch met champagne dat het leidt tot bloemlezingen en liefdesverklaringen? Dat Churchill bijvoorbeeld veel dronk was bekend, ..

2 jaar geleden

De Champagnes bij Albert Heijn

Behalve de wijnen die o.a. hieronder worden besproken heeft Albert Heijn deze week een aantal mooie champagnes in de aanbieding. ..

2 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu