Alle berichten in de rubriek: Columns

Megxit | Koninklijke klare wijn

Het rommelt in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat nu eens een keer niet over de Brexit, maar over de rel in het Koninklijk Huis. ..

1 jaar geleden

Hillary Clinton

1947 is een goed jaar! De kogel is door de kerk Hillary Clinton is ‘running for president’. Ze wil als champion van de gewone ..

4 jaar geleden

Tyrrell’s Wines in NL

Ergens in de afgelopen maanden werd Winebusiness.nl benaderd door een nieuwe importeur. Dit soort toenaderingen gebeuren aan de lopende ..

5 jaar geleden

Henry’s Seven

Henry’s Seven Regelmatig komen er via het contactformulier van deze website vragen binnen als ‘weet u waar ik die en die wijnen ..

5 jaar geleden

Epo Wijn

Er is geen ontkomen aan deze weken. De Tour de France is iedere dag op de buis. Waar de Tour is, is doping en hoewel het dit jaar ..

5 jaar geleden

Rust in de tent?

door Chantal Smeets In de periode na de feestdagen lijkt het voor de meeste mensen alsof wij op het wijngoed niks te doen hebben. ..

6 jaar geleden

Zelfs je naam is mooi…

Zelfs je naam is mooi… Henk Westbroek had er een hit mee in 1998: ‘zelfs je naam is mooi, mooier dan die van iedereen’. ..

6 jaar geleden

Bio-dynamie en natuurwijnen

Bio-dynamie en natuurwijnen: man en paard door Frank Smulders MW Vier jaar geleden bezocht ik Château Pontet-Canet in Pauillac. ..

6 jaar geleden

Oranje Boven – Chocolate Box

Wat heeft de Australische wijn Chocolate Box nu met voetballen van doen? Welnu, het volgende. Na een tenenkrommende en billen ..

6 jaar geleden

Albert Heijn

Retro is hot: oude vormgeving wordt volop nieuw leven ingeblazen. Populaire televisieseries zoals Johan Cruijff en Mad Men zijn ..

6 jaar geleden

Vinoloog in vijf minuten

Vinoloog in vijf minuten De feestdagen, de donkere dagen voor kerst en vooral de lange avonden tijdens de feestdagen komen eraan ..

7 jaar geleden

Prijsvraag 2013

De prijsvraag 2013: een kaasklimaatkast Morgenmiddag, dinsdag 10 december, worden de drie vragen van de prijsvraag 2013 in één ..

7 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu