Contact

  

Winebusiness.nl is opgericht door Charlotte van Zummeren. De site richt zich voornamelijk op wineprofessionals met verslaglegging van proeverijen en evenementen voor de vakdoelgroep, bespreking van ‘new releases’: nieuwe wijnen die importeurs lanceren, nieuws en wetenswaardigheden uit de wijnwereld. De columns zijn op een breder publiek gericht.

Abonneer je op de winebusiness.nl-nieuwsbrief!

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op “inschrijven”. Zo blijf je altijd op de hoogte.

 


charlotte
Ik ben free-lance wijnjournalist en gek van wijn. Sinds vijftien jaar ben ik 100% professioneel bezig met wijn en ik schrijf en heb geschreven voor o.a. wijnplein.nl, wijnpers.nl, perswijn, het In Magazine, Misset Horeca, Amstelveens Nieuwsblad, Taste! Kassa Magazine en Allerhande. Als jurylid heb ik meerdere malen gediend bij o.a. het Concorso Enologica,Concours Mondial, de Nederlandse wijnkeuring, Mondial du Pinot Noir en Mundus Vini.

Op het gebied van wijneducatie heb ik de Vinologenopleiding, de Academie voor Gastronomie en de WSET Diploma Course incl.de kopstudie Weinakademiker met goed gevolg afgelegd. De laatste jaren ben ik veelvuldig op wijnreis geweest naar o.a. Rhône, Bordeaux, Bourgogne, Languedoc-Rouissillon, Catalonië, Rioja, Moezel, Rheingau, Piemonte,Trentino, Veneto, Umbrië, Douro, Toscane, Sicilië, Napa Valley, Sonomo, Oregon, Hunter Valley, Margaret River, Westkaap, Mendoza, Salta, Santiago en diverse andere gebieden in Chili.

Ik ben lid van de Circle of Wine Writers en de FIJEV en tot 2022 Member of the Board of Directors van dezelfde Fédération International de Journalists et Ecrivains des Vins et Spiritueux.
Daarnaast ben ik beschikbaar voor schrijfopdrachten. Bent u daarin geïnteresseerd, stuur dan even via onderstaand formulier een mailtje en dan reageer ik heel snel. Telefonisch kan ook, via 06-51329033. Wilt u adverteren op deze site of een banner plaatsen, dan is dat ook mogelijk. Via mobiel of mail. Graag tot ziens!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Winebusiness.nl respecteert uw privacy en zal uw gegevens niet delen met andere partijen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hoofdmenu
  error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl