Corona | Doet wijnbarren de das om

Vindom Wine Bar in Oldenzaal gaat de deuren sluiten. Ook het goedlopende Winekitchen-wijnbar concept in Amstelveen is verkocht, daarvoor in de plaats is wel weer een bistro gekomen. De Winekitchen at Sea en de winkel Winekitchen at Home draaien gewoon door. Voor Vindom Wie Bar en de Winekitchen geldt dat de stilstand door corona een grote rol heeft gespeeld.

Het volgende persbericht komt van Vindom Wine Bar:

Het sympathieke, kleine wijnlokaal aan de voet van de Oldenzaalse St. Plechelmus Baseliek heeft niet van het biermerk verloren, maar wel van het gelijknamige virus. De totale lockdown voor de horeca en de strenge anderhalve-meter regels maakten dat Vindom na vijf succesvolle jaren stopt. De wijnwinkel met de gelijknamige naam blijft wel bestaan.

Patrick Hagen doet zijn Wine Bar met spijt in het hart dicht maar kan niet anders: “De kleinschaligheid en de intieme sfeer vormden al die jaren een belangrijk fundament. Nu werkt ons dat tegen.”

De sluiting is definitief, voegt de wijnkenner eraan toe, die vorig jaar in het Oldenzaalse centrum een wijnshop begon onder de naam Vindom Wine Boutique. Met een breed en gevarieerd assortiment wijnen en verwante destillaten is de Wine Boutique inmiddels een geliefde plek voor wijnliefhebbers. Voor aficionado Patrick Hagen is het tegelijkertijd de mogelijkheid om zijn passie en liefde voor wijnen over te brengen. “Vindom Wine Boutique is net als de Wine Bar bescheiden van formaat, maar wel heel bijzonder door de wijnen die wij presenteren.”

Nu hij zich volledig op de verkoop van wijnen kan concentreren barst hij ook van de plannen: “We gaan hier onder leiding van een Vinoloog proeverijen organiseren. Vertellen over wijn en proeven, dat blijft fantastisch.”

 

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl