Corona | Geef een borrelbox en doneer aan Rode Kruis

Een leuke actie van Tubes. Voor mensen die het samen borrelen met vrienden en familie missen. De Geef Een Borrelbox biedt uitkomst. Met deze box kun je letterlijk en figuurlijk een borrel (weg)geven. Organiseer een virtuele borrel met familie en vrienden, steek iemand een hart onder de riem of laat een cadeautje of bedankje bezorgen bij iemand die je mist of die het gewoon verdient.

De Geef Een Borrelbox is een brievenbusbox met daarin 3 verschillende wijnen per glas, in de vorm van een tube van 100 ml. Een wijnproeverij op je deurmat. Inclusief 3 wijnkaartjes met interessante proefnotities over de betreffende wijnen en een persoonlijke boodschap.  Zo vrolijk je niet alleen jezelf en een ander op, maar draag je ook je steentje bij door thuis te blijven en afstand te houden! En dat niet alleen. Per verkochte box doneren we € 1,50 aan het Rode Kruis!

Bestel een ‘Borrel’ en laat deze direct bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland! Of, plaats meerdere bestellingen en laat boxen bezorgen bij familie en vrienden. En vergeet jezelf niet! Plan een videocall en voilà; een digitale borrel.

Tip: voeg een persoonlijke tekst toe, een cadeau op maat.

Winebusiness.nl kreeg binnen een dag de borrelbox in de bus met beschrijving van de wijnen. De inhoud bestaat uit een Bourgogne chardonnay van het wijnhuis Moillard, een riesling uit Rheinhessen van het opvallende merk Hans Baer en de sauvignon blanc van Kia Ora uit Marlborough.
De Nieuw Zeelandse Kia Ora sauvignon blanc is overigens in 75cl fles te koop bij Hoogvliet supermarkten en DirckIII slijterijen. Kia Ora is tevens verkrijgbaar in een Blush (rose).

 

Bron, meer info en bestellen: Geen een Borrel


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl