De Wijnconsultancy organiseert alternatief voor PROWEIN

16 en 17 maart door hele land lunches en diners voor professionals

Afgelopen dagen werd duidelijk dat PROWEIN 2020 niet zal doorgaan vanwege het Corona virus. De Wijnconsultancy van André Sauerbier heeft daarom een alternatief bedacht voor alle duizenden wijnprofessionals die hun agenda al hadden geblokt en nu een verlies zien aan netwerken, orders en bestellingen. Op 16 en 17 maart worden op verschillende locaties in Nederland, waaronder Rotterdam, Soest, Zwolle, Amsterdam, Arnhem en Den Haag, lunches en diners georganiseerd waar vakbroeders elkaar kunnen ontmoeten.

Het was voor PROWEIN niet mogelijk om een alternatief te vinden voor dit jaar, en dat is zonde, vindt Sauerbier: “Een alternatief is onmogelijk en niet verantwoord om te organiseren, het is bovendien kort dag. Maar kleinschaliger en lokaal kan het wel. Dus door heel Nederland kleine vakevenementen, met inachtneming van de sanitaire regels.

De Wijnconsultancy biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor lunch en/of diner op de verschillende locaties op 16 en 17 maart 2020. Totaal dus 1-4 mogelijkheden per locatie om 15-25 collega’s te ontmoeten met hun wijnen.

Sauerbier: “Het doel is contact tussen vakmensen. Netwerken en proeven van elkaars wijnen, koop en verkoop. We vragen de deelnemende wijnvakmensen om elk twee verschillende wijnen mee te brengen die we gezamenlijk kunnen proeven.”

Onderwerpen die tijdens lunches en diner worden besproken betreffen de kansen en bedreigingen van de wijnhandel in 2020 :

 • Millennials, en dalende consumptie van wijn
 • Corona en prijs ontwikkelingen en logistiek
 • Parallel import
 • Wat ter tafel komt, deelnemers kunnen onderwerpen inbrengenTijdstip: Op 16 en 17 maar lunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 18.00 aanwezig.
  Locaties: Een aantal plaatsen in Nederland waaronder Rotterdam, Soest, Zwolle, Amsterdam, Arnhem en Den Haag. De organisatie hoopt nog meer plaatsen te kunnen aanbieden in de loop van volgende week. Deelname aan deze netwerkbijeenkomsten kost € 30,- per persoon.

  Geïnteresseerde wijnprofessionals en restaurants die hun locatie beschikbaar willen stellen, kunnen zich aanmelden bij Andre Sauerbier: andre@wijnconsultancy.nl

  Deadline voor deelname: vrijdag 13 maart 18.00 uur.

  De Wijnconsultancy verzorgt de marketing van deze kleinschalige evenementen en wordt ondersteund door Pitch PR. Samen bereiken zij meer dan 30.000 wijnprofessionals in Horeca en wijnhandel. De organisatie behoudt zich het recht voor om locaties of programma te wijzigen of te annuleren indien het aantal aanmeldingen op een locatie minder dan 15 personen is.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


  Hoofdmenu
  error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl