Duurzame primeur op Gastvrij Rotterdam | The Green House Pop-up Restaurant met Terra Vitis wijnen van LFE

Gastvrij Rotterdam presenteert dit jaar een duurzaam restaurant op de beursvloer met de komst van ‘The Green House Pop-up Restaurant’. Dit is een afgeleid concept van het circulaire horecapaviljoen The Green House in Utrecht, een initiatief van foodservice organisatie Albron.

Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen zich in ‘The Green House Pop-up Restaurant’ laten inspireren door verschillende duurzame en circulaire toepassingen uit The Green House; de urban farm, koken zonder stekkers, meubels gemaakt van gerecyclede materialen, de duurzame Terra Vitis  wijnen van LFE,  samenwerking met lokale leveranciers  en The Colour Kitchen, waardoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer helemaal meetellen.

Robert Melaard, Exhibition Manager Gastvrij Rotterdam: ‘Wij zijn trots dat we het concept van The Green House een prominente plek kunnen geven op de beursvloer. Op deze manier kunnen wij bezoekers inspireren hoe men duurzamer kan ondernemen met heel concrete toepassingen en laten zien dat circulair koken vooral ook heel smaakvol is. Daarnaast bieden we voor het derde jaar op rij bezoekers en exposanten de mogelijkheid om in een restaurant op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam iets te eten en te genieten van een goed glas wijn.

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu