Tot 31-8: Gashouder | Grootste anderhalve-meter-restaurant

Delta Wines heeft een overeenkomst gesloten met festival ‘Rond de Tafel’ in Amsterdam en is hiermee de trotse exclusieve wijnpartner van dit unieke culinaire evenement. Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt de Gashouder op de Westergas in Amsterdam omgetoverd tot het grootste anderhalve meter restaurant van Nederland. Een concept waarvoor verschillende topchefs hun keuken tijdelijk verplaatsen en elke lunch en avond 100 personen gastronomisch verwennen en verrassen met een exclusief vijfgangenmenu vergezeld door wijnen van topniveau.

5 Michelinsterren chefs in de Gashouder Amsterdam.

In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers zijn de volgende topchefs geselecteerd: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, Richard van Oostenbrugge van restaurant 212* in Amsterdam, Egon van Hoof van restaurant Mos* in Amsterdam, Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof** in Nuenen en Wilco Berends van restaurant de Nederlanden* in Vreeland.

Door de afmetingen van de iconische Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Overal is aan gedacht en het belooft een reeks onvergetelijke lunches en avonden te worden.

Meer informatie over dit unieke evenement vindt u op Ronde Tafel

Wijnen van topniveau

Behalve topchefs zijn er ook topwijnen van onze mooiste wijnhuizen geselecteerd. Premium partners zijn Montes Wines, Kaiken Wines, Esporão, Mezzacorona, Champagne de Venoge en Wines of Germany met een brede selectie aan Duitse wijnen, waaronder Weingut Wittmann, Bibo Runge, Weingut Carl Ehrhard, Franz Keller en Weingut Eymann. Maar ook wijnpartners Waterkloof Estate, Jordan, Boekenhoutskloof, UP Ultimate Provence en Villa Sandi hebben geweldige wijnen geselecteerd.

Rond de Tafel biedt u vijf wijnarrangementen: Non Alchohol, AOC, Premier Cru, Grand Cru en Champagne. Naast deze arrangementen kunt u ook uw hart ophalen bij de luxe wijnkaart met daarop top cuvées vanuit ons gehele portfolio. Denk aan Fontodi Flaccianello della Pieve, Esporão Torre, Montes Taita, Gruenspiel van Marcel Deiss, Las Beatas van Telmo Rodriguez of Porseleinberg Syrah.

24 uur exclusief pre-reserveren voor jouw favoriete michelinsterren chef?

Wilt u verzekerd zijn van een plek bij uw favoriete chef? Reserveer dan alvast een unieke plek in de Gashouder! Waar normaal meer dan 2000 bezoekers verwelkomd kunnen worden, biedt Rond de Tafel slechts plaats aan een select clubje van 100 gasten. Schuif aan met uw partner, beste vrienden of met uw hele gezin en laat u culinair verrassen door de unieke diners die uw favoriete sterrenchef u voorschotelt!

De reguliere reserveringen gaan zaterdag 13 juni open. Via deze link heeft u exclusief toegang tot de pre-reservering: RT direct reserveren

Bron: pb


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl