HEMA | feestelijk wijn-cadeauverpakking assortiment

HEMA lanceert in alle winkels en op de webshop een nieuw assortiment met wijn-cadeauverpakkingen. Vanaf nu staan maar liefst negen verschillende wijnen voor elke gelegenheid met een bijpassende, feestelijke ‘echt HEMA’ verpakking in de schappen. Al voor €9 heb je een mooi vormgegeven en lekker cadeau dat je niet eens meer hoeft in te pakken. Met dit permanente winkelschap voor cadeauwijnen wil HEMA zich onderscheiden door het bieden van gemak, design en snelheid.

Sleeves, kokers en boxen

Geen feest zonder een goede bubbel. De bekroonde Copa Sabia Reserva Brut en Copa Sabia Rosado worden nu nog leuker om te geven. Deze Cava’s zijn namelijk verkrijgbaar in drie feestelijke varianten met een vrolijke “sleeve”. Deze flessen hebben dus geen aparte cadeauverpakking nodig. Leuk om te geven of te krijgen en een feestelijk gezicht op tafel! Prijs: €9,00 per fles.

Wil jij je cadeau extra uitstraling geven? Dan zijn de Great Expectations (Sauvignon Blanc), Barrel Selection (Rousanne) en Navajas Rioja Crianza perfect. Deze flessen zijn verkrijgbaar in een feestelijke koker, die naast een mooie verpakking ook dient als bescherming voor de fles. In de koker zit ook een informatieboekje over de wijn. Het vrolijke design met stippen, strepen en confetti past bij elke speciale gebeurtenis. Prijs: vanaf €10,00 per fles.

In de luxe-categorie zijn de wijnen van Neleman en JEAN verkrijgbaar in een kartonnen box met een strak en herkenbaar design. De biologische, vegan friendly en CO₂ neutrale wijnen van Neleman komen in twee varianten: een rode box met daarin een rode blend van Monastrell en Tempranillo druiven en in een blauwe verpakking een witte wijn op basis van Spaanse en Franse druivenrassen. De rode wijn van JEAN komt uit de Loire en wordt gemaakt van de Gamay druif.  Prijs: vanaf €10,00 per fles.

De Barrel Selection van Rousanne is gemaakt door eenEengels echtpaar in de Languedoc. De wijn komt uit 2014, maar heeft nog voldoende frisse tonen om uitgebalanceerd te zijn. Verrassende wijn voor € 15,–!

Alle cadeauverpakking-wijnen zijn zowel in de winkels als via HEMA verkrijgbaar.


Rubriek(en):
Wijn

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu