Hema | lanceert een Make Your Own wijnkit

De Hema lanceert een Make Your Own wijnkit. Het is de bedoeling dat je met de ‘Make your own Wine Kit’ zelf witte of rode wijn van eigen signatuur maakt. Volgens het PR-bureau is dit nieuwe product is getest en goedgekeurd door een van de beste wijnkenners van ons land.
Wijnkenner en officieel Master of Wine, Cees van Casteren vindt de ‘Make your own Wine Kit’ een fantastisch product van HEMA. “Zelf wijn maken is een hogere bezigheid dan het drinken ervan. Wijn van je eigen ‘Château’, wie wil dat nou niet?” Cees van Casteren zegt er alleen niet bij of hij deze kit zelf heeft uitgeprobeerd, want de gebruiksaanwijzing is uitgebreid en niet echt simpel. Zie foto en dit is nog maar een vel van de gebruiksaanwijzing.

Met deze ‘Make your own Wine Kit’ schijn je binnen twee weken een eigengemaakte wijn op tafel te kunnen zetten. Er is een kit voor rode wijn en een kit voor witte wijn en uit elke kit komt tot wel vijf liter wijn. Dit nieuwe wijnpakket kost € 32,50 en is vanaf nu verkrijgbaar bij HEMA. Dat is grofweg € 6,50 per liter.

Naast deze prachtige kit heeft HEMA nog meer  cadeaus die passen op de borreltafel, zoals een speciale editie van de heerlijke Cava Copa Sabia Brut Reserva van HEMA. Naast dat het natuurlijk een sprankelende cava is om mee te proosten tijdens de feestdagen, is de fles extra uniek. Onderin de fles cava zit namelijk een lichtje dat een prachtig goud gloeiend licht laat schijnen door het feestelijke design met huisjes, sterren en maan op de fles. Dit maakt de fles een sfeervolle aanvulling op de kerstversiering in huis. Hij staat echt te schitteren op de tafel tijdens het kerstdiner. De Cava is de gehele feestperiode te verkrijgen voor €12,50.
Ook de kleintjes mogen mee proosten en genieten van een heerlijk glaasje bubbels tijdens de feestdagen. HEMA heeft voor de kinderen in de feestmaand een hele speciale limited edition van Jip & Janneke Bubbelsap. De fles heeft een feestelijke uitstraling en past perfect naast de prachtige fles Cava op tafel.
Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. HEMA


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu