Hoe heurt het eigenlijk met de feestdagen?

Etiquettedeskundige Lilian Woltering, en wijn|spijs expert Birthe van Meegeren hebben de krachten gebundeld en de Wine & Dine Academy opgericht. Zij presenteren het Wine & Dine Etquettediner waarbij zij tussen de gangen door op luchtige wijze vertellen over tafeletiquette en wijn.

Hoe breng je een toost uit? Wat zijn je taken als gastheer? Hoe maak je de juiste wijn|spijs combinaties? En natuurlijk ‘how to bluff your way into wine’.

Ze sluiten af met De Etiquette- en Wijnquiz met een mooie prijs voor de winnaar!

Na afloop van de avond is iedereen gewapend met tips & trucs om de feestdagen te overleven.

Het eerste diner vindt plaats op 30 november a.s. Dat is al snel, maar wie weet is er nog plaats en is er snel een andere avond. De kosten voor deze avond bedragen 95 euro per persoon.

Boeken kan via info@brasserievanbaerle.nl

Voor meer informatie zie www.birthevanmeegeren.nl


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl