Hotel Château De Raay | In Limburg geopend

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo (Limburg) en het bijbehorende restaurant De Tuin van de Barones hebben afgelopen week de deuren geopend. Juist in deze tijd dat de hotelbranche het moeilijk heeft, voegt de Pillows groep dit zesde, unieke chateau-hotel toe aan haar collectie. “Juist nu, in een periode waarin mensen op zoek zijn naar fijne plekken om in eigen land te ontspannen, is dit charmehotel een waardevolle aanvulling”, aldus Loes Dingemans, CEO van Pillows Hotels. Met de opening van Pillows Charme Hotel Château De Raay zijn er in Nederland en België nu zes Pillows hotels. Ook de andere Nederlandse hotels van het label zijn – nu de corona maatregelen zijn versoepeld – weer open en bieden volop mogelijkheden om dicht bij huis te genieten. Naar verwachting kunnen ook de Belgische Pillows hotels binnenkort weer gasten ontvangen.

Eigenlijk mag je het geen staycation meer noemen; wie afreist naar de sprookjesachtige omgeving van Baarlo in Noord-Limburg, waant zich op vakantie. De hosts in het hotel en restaurant doen er alles aan om dit gevoel te versterken. Op de kaart van restaurant De Tuin van de Barones staan wereldse klassiekers in een eigentijds jasje. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de streek en uit eigen moes- en kruidentuin. De omgeving van Baarlo biedt bovendien volop mogelijkheden om te genieten van cultuur en natuur. Maastricht en Roermond zijn binnen een half uur bereikbaar.

CEO Loes Dingemans vertelt: “Net als bij onze andere hotels draait ook hier alles om aandacht en persoonlijke service. Het gevoel van nooit meer naar huis willen, dat is waar we alles op richten.” Een filosofie die het vermaarde Pillows Hotels nauw aan het hart ligt. “Ieder Pillows Hotel heeft haar eigen karakter, maar overal kun je genieten van een mooie omgeving, charmante panden, veel aandacht voor detail en een eigentijds interieur,” licht Loes Dingemans toe. De door de corona maatregelen vertraagde opening van Château De Raay werd door het team gebruikt om nóg verder te gaan in het doorvoeren van details die een verblijf onvergetelijk maken. “Ook in Amsterdam en Zwolle zijn we weer volop in bedrijf” aldus Loes Dingemans. “Fijn om nu vooral gasten te ontvangen die er echt naar hebben uitgekeken om er weer tussen uit te kunnen en zich graag laten onderdompelen in onze gastvrijheid.” Informatie over de hotels, speciale packages en activiteiten is te vinden op Pilows

Over Pillows Charme Hotel Château De Raay
Het romantische Château De Raay ligt in een sprookjesachtige omgeving in Noord-Limburg. Het werd gebouwd in de Middeleeuwen en is één van de meest unieke en authentieke chateauhotels van Nederland. Het hotel is geheel met eigentijdse kunst ingericht en beschikt over 50 comfortabele kamers en suites, verschillende charmante salons, intieme private dining ruimtes, een fitnessruimte, een hooggewaardeerd terras met zalige ligbedden, een eigentijdse bar en wijnkelder, een moestuin en kruidenkas en het sfeervolle restaurant De Tuin van de Barones. Liefhebbers van culinaire hoogstanden kunnen hier hun hart ophalen.

Château De Raay ligt direct aan het prachtige natuurgebied De Peel, waardoor het ook zeer populair is onder gasten die houden van het buitengevoel en er graag te voet of per fiets op uittrekken. Met een grote hoeveelheid aan wandel- en fietspaden is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Gasten van het hotel combineren hun verblijf daarnaast graag met een dagje shoppen bij Designer Outlet Roermond, een heerlijk verzorgde picknick op het landgoed (eventueel met gezin), een ontspannen yoga les in de prachtige tuinen van het chateau of een bezoek aan Golfbaan de Golfhorst. Bovendien is Pillows Charme Hotel Château De Raay een officiële én populaire trouwlocatie.

Bron: pb


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu