IG Lisboa | Adegamãe

Wijnvoordeel (hierna WV) is onderdeel van E-Luscious en een van de grootste online aanbieders van Nederland. In het algemeen biedt WV instapwijnen aan die je per zes kunt bestellen. Boven de 35 Euro betaal je geen verzendkosten en WV heeft een niet lekker, geld terug garantie. Al met al is dit voor velen zeer aantrekkelijk. Met de komst van General Manager Spike Huisman, die eerder bij Albert Heijn werkte, is het aanbod van WV gevarieerder geworden.

De goede prijs-kwaliteit verhouding van de wijnen van Heritage d’Or (Wijnvoordeel | Heritage d’Or ) is hier eerder besproken. En onlangs proefde Winebusiness.nl de wijnen van Adegamãe.

Om te beginnen hebben wit en rood een hartstikke leuk getekend label met de toppers van Lissabon: trams en historische gebouwen. Ten noorden van Lissabon liggen de wijngaarden die genieten van een heerlijke zeebries en een terroir van klei, kalksteen en graniet. Anselmo Mendes, oenoloog , en wijnmaker Diogo Lopes richtten in 2010 AdegaMãe op en streven in alles wat ze doen naar perfectie. Want dat is waar de beide mannen voor staan: het van de grond af aan opbouwen van een uniek wijnproject in Torres Vedras en zo een nieuwe kwaliteitsimpuls te geven aan de wijnen uit Lissabon. Dat de heren daar nu al in zijn geslaagd, bewijst de steeds verder uitpuilende prijzenkast van AdegaMãe wel. En natuurlijk deze bijzonder smaakvolle blend van drie druivenrassen in de AdegaMãe Lisboa Valley Selection IGP rood en wit. Voor rood leveren de touriga ncional, tinta miuda (graciano) en merlot en niet te versmaden zwoele en sappige wijn op. In de witte wijn dansen de viosinho, albariño, arinto en viognier een aardig partijtje erop los; het is een aromatische licht bloemige wijn. Een wijn voor sauvignon liefhebbers.

Deze wijnen kosten € 13,99, en zijn geregeld in de aanbieding

Adegamae Wijnvoordeel

 


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl