Alle berichten in de rubriek: Interviews

Online tastings en meer | Le Vineur

Anticiperend op het contactloze en proeverij-arme coronatijdperk organiseert Le Vineur nu regelmatig online tubes tatings, de ..

11 maanden geleden

Interview | Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker is Nederlands eerste professionele wijnschrijver en zit dit jaar vijftig jaar in het vak. Inmiddels telt ons land ..

2 jaar geleden

Hamilton Russell stoomt door

Het is bijna karakteristiek voor de appellation Hemel-en-aarde. Vanuit Kaapstad rijd je in stralend blauw warm weer richting Hermanus. ..

5 jaar geleden

Beaujolais: dichterbij dan je denkt

De Beaujolais ligt grofweg 700 km van Amsterdam, ten zuiden van een andere bekende streek: de Bourgogne. Het is dichterbij dan je denkt ..

5 jaar geleden

The Homestead Series – Bellingham

Aan de andere kant van de tafel gaat Niël Groenewald zitten, hij is een paar weken op promotiereis door Europa en doet ook Nederland ..

5 jaar geleden

Le Plan GT

Enige tijd geleden werd deze site benaderd door een Belgische wijnbouwer uit de Rhône. Dirk Vermeersch, zo heette deze emailschrijver, ..

6 jaar geleden

Gijs van Bilsen: Vin & Voyage

Wijnreizen… Voor wijnjournalisten vaak een zegen en soms een vloek. Je komt overal en ontmoet mensen van allerlei pluimage. ..

6 jaar geleden

Een pitch @PitchPR

Het PR landschap in de Nederlandse wijnwereld is redelijk beperkt. Zo’n vijf bureaus verdelen de proeverijen en evenementen. ..

6 jaar geleden

Niel Groenewald Bellingham

Bellingham’s Niel Groenewald Wijnmakers krijgen heden ten dage in de wijnwereld bijna dezelfde status toegemeten als popsterren ..

7 jaar geleden

Alastair Maling MW

Interview met Villa Maria’s Alastair Maling MW Since when are you a MW and what was the subject of your dissertation? 2000. ..

7 jaar geleden

Interview met Xavier Kat

Op zijn Facebookpagina staat Kat zwaar bebaard, maar vandaag komt hij binnenlopen met een ‘halve’ baard. Stevig doch doorschijnend. ..

9 jaar geleden

Jean Arnaud

Het tableau van Jean Arnaud ‘We zijn een familiebedrijf. Het is traditie om de oudste zoon uit het gezin te noemen naar zijn ..

9 jaar geleden

Miguel Torres een gesprek

Miquel Torres: een gesprek Door Frank Smulders MW Voor alles moet er een eerste keer zijn, en dit was de eerste keer in mijn leven ..

9 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl