LFE | 1e NL wijnimporteur gecertificeerd met MVO trede 3

LFE heeft de eerder geformuleerde doelstelling voor 2019 om op trede 3 van de MVO Prestatieladder van MVO Nederland gecertificeerd te raken, behaald.

Medio 2019 heeft LFE het MVO prestatieladder Niveau 3 certificaat ontvangen. Hiermee is LFE het eerste wijnbedrijf in Nederland die in het bezit is van een trede 3 certificering.

Het MVO-team is het afgelopen jaar druk geweest met diverse MVO thema’s.
In nauwe samenwerking met diverse stakeholders heeft LFE haar doelstellingen voor de komende jaren bepaald. De nadruk zal hierbij liggen op: Werkomgeving, Energieverbruik verminderen en Recyclebare fractie afval vergroten.

De MVO Prestatieladder is een Managementsysteem en certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het certificaat maakt duurzame ontwikkelingen concreet en objectief aantoonbaar en is geïnspireerd op internationaal geaccepteerde documenten, zoals de ISO 26000 en de ISO 9001. Het MVO Managementsysteem moet op elk niveau van de Prestatieladder relevante output kunnen tonen inzake het MVO beleid en MVO-doelstellingen, de prestatie op de MVO indicatoren en de communicatie hierover met haar stakeholders.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu