Mousserend en lichtzoet | Canei: Botanicals en een 0% variant

Invivo stuurde mij een setje van hun vernieuwde Canei en het moet gesteld, het is een heel aardig product geworden. Je moet ervan houden, dat blijft. Maar de wijnen van Canei zijn met hun licht alcoholische gehalte – of met 0% – allemansvrienden geworden. Al sinds 1975 bestaatdeze heerlijke én populaire frizzante. Zijn wat zoetere smaak en lichte bubbel maken van Canei een toegankelijk en dus erg geliefd drankje. En doordat het lager in alcohol is dan veel andere wijnen, is Canei ook ideaal voor mensen die bewust op zoek gaan naar een lichter alternatief.

Canei botanicals, een eigenzinnige touch

Ontmoet de Canei botanicals: een smakelijke update van het vertrouwde Canei. De frisse Lemon & Ginger en vrolijke Peach & Hibiscus spelen met succes in op de geurige botanical foodtrend. Binnenkort verwelkomen ze een nieuwe variant in deze leuke familie: de Canei Orange & Spices. Ideaal voor de aankomende herfstdagen. Al deze botanical drankjes zijn harmonisch, lichtzoet en verfrissend. Perfect voor de energieke en eigenwijze vrouw die houdt van authentieke en pure smaken om van te genieten met collega’s, vriendinnen of bij een beetje me-time!

De opkomst van alcoholvrije drinks

De afgelopen jaren zijn er meer en meer mensen op zoek naar een alcoholvrij of laag-alcoholisch alternatief voor hun favoriete drankjes en cocktails. De nieuwe Canei Botanicals zijn laag in alcohol met een percentage van maar 7%. Voor wie echt alcoholvrij wil gaan, is er de Canei 0%. Hét fijne alternatief voor een glaasje bubbels en de ideale partner-in-crime van elke mocktail.

Serveertip

De verfrissende en mousserende wijnen van Canei zijn het lekkerst als ze rechtstreeks uit de koelkast geserveerd worden of in combinatie met ijsblokjes. De Canei Bianco is bovendien zeer geschikt als lekkere basis voor cocktails. Denk eens aan een Raspberry Bellini: schep daarvoor een theelepel frambozensorbetijs in een gekoelde flute. Schenk vervolgens 125 ml Canei Bianco voorzichtig in het glas. Of maak er een eigen versie van en ‘Do Your T(C)hing.

Over Canei

Gemaakt met Italiaanse flair. Geklonken sinds 1975. Geïnspireerd door de zachte wind en de glooiende heuvels van het stadje Canelli in het Noord-Italiaanse Piemonte, noemde wijnmaker Luigi Bosca zijn geliefde creatie Canei. De bijzondere frizzante-wijn wordt gemaakt met de lokale druiven en een tweede gisting en kenmerkt zich door de lichtzoete smaak, de lichte bubbel en de natuurlijke fruitaroma’s. Canei is verkrijgbaar bij diverse supermarkten bij u in de buurt, waaronder Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop en Dirk.

Bron: pb


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl