Naar Reims? | Gratis champagne!

Het toeristenbureau van Reims geeft 3.000 flessen champagne weg aan vakantiegangers die langer dan twee nachten in de regio verblijven.

Het initiatief van 15 juli  is wel onderworpen aan bepaalde criteria. Toeristen moeten ten minste twee opeenvolgende nachten in de stad Reims of de omgeving doorbrengen en in een hotel of pension verblijven. Airbnb komt niet in aanmerking.

Tijdens hun reis moeten bezoekers eten in een lokaal restaurant en ten minste één gerecht en drankje bestellen. Fastfoodrestaurants zijn uitgesloten. Ten slotte moeten de toeristen het bewijs leveren dat ze voor één vrijetijdsactiviteit hebben betaald, zoals het huren van een kajak, een bezoek aan een wijnmakerij, een fietsverhuur of een bioscoopkaartje.

In totaal zullen 3.000 flessen, afkomstig van 68 verschillende producenten, worden weggegeven (één per volwassene). Deze weggeefactie kost naar verluidt € 50.000.

Deze actie volgt het nieuws over de slechte verkoop van champagne tijdens Covid-19. Het CIVC meldd dat de verkoop in de periode januari tot mei met 32% is gedaald.

Bron: TheDB Reims tourisme


Rubriek(en):
Champagne

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl