The Hunting Lodge | Van chique naar hip & uit de JRE

Restaurant The Hunting Lodge stond altijd bekend om het chique karakter, maar heeft nu een hippere uitstraling en een toegankelijker concept. Het horecabedrijf heropende begin juli haar deuren.

Concept en uitstraling

Al langere tijd speelde het idee om het restaurant aantrekkelijker te maken voor een bredere doelgroep. De coronacrisis bood de ideale kans om dit idee om te zetten naar realiteit. De focus zal niet langer liggen op de uitgebreide meergangenmenu’s, maar ook op de casual borrel, lunch en diner. Fine dining wordt hiermee toegankelijker. ‘‘The Hunting Lodge moet een plek worden waar je niet uren aan tafel hoeft te zitten, maar ook gewoon kunt komen aanwaaien voor een goede fles wijn en een hapje’’, aldus eigenaresse Diana Stomphorst-Bogers. Wat wel hetzelfde blijft, is het belang van eerlijke en herkenbare producten die inspelen op de seizoenen.  Ook wil chef-kok Bert Stomphorst zijn gasten blijven verrassen met gerechten die bijzonder zijn.

De conceptwijziging zal ook duidelijk te zien zijn aan het in- en exterieur. Zo worden de lichte muren donker geschilderd voor een diner club effect en verdwijnt het linnen van tafel. Het ruime terras wordt tot leven gebracht met een gloednieuwe overdekte buitenbar waaraan je cocktails kunt bestellen. ‘‘De ideale plek om van het spectaculaire uitzicht over Park Rosendael te genieten’’, aldus Stomphorst-Bogers.

JRE-lidmaatschap beëindigd
Als gevolg van de conceptwijziging beëindigde The Hunting Lodge het lidmaatschap bij de Jeunes Restauranteurs (JRE), een internationale restaurantvereniging met als doel om jonge chefs uit het hogere segment te verbinden. ‘‘Nu The Hunting Lodge over gaat op een toegankelijker concept, vinden we dat we niet meer goed aansluiten bij JRE. Het is een fanstastische club waar wij deel van uit mochten maken, maar nu is het tijd voor een nieuwe hoofdstuk”, zegt Stomphorst.

 


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl