Nieuwe co-gérant DRC | Perrine Fenal

Mme Perrine Fenal, enige dochter van Marcel en Lalou Bize-Leroy, kleindochter van Henry Leroy, is de nieuwe co-gérant is van Domaine de la Romanée-Conti. Le Vin en Direct stuurde een bericht hierover uit. Het Domaine heeft het nieuws ook op de eigen website vermeld DRC co-gérants

Het bericht van Le Vin en Direct:

Het plotseling overlijden van Henry-Frédérich Roch was een betreurenswaardig feit dat éénieder bij het Domaine markeerde. Henry was een zeer geliefd man en nauw betrokken bij het maken van de wijnen.

Onvermijdelijk werd er gespeculeerd van wie mogelijk de opvolger zou zijn.

Een zeer belangrijk gegeven want die opvolger moest niet alleen de goedkeuring dragen van alle betrokken familie/aandeelhouders maar bovenal van Aubert de Villaine.

Bij een recent bezoek viel ons de eer te beurt de nieuwe co-gérant te mogen feliciteren. Ook al lag het een beetje in de verwachtingen, daarom was het nieuws niet minder heuglijk; Mevrouw Perrine Fenal, enige dochter van Marcel en Lalou Bize-Leroy, kleindochter van Henry Leroy.

Perrine Fenal is letterlijk groot geworden met de wijnen van het Domaine en was de laatste decennia nauw betrokken, als vertegenwoordiger van de familieaandelen en zetelt in de raad van toezicht sinds 2005.

Tijdens de verschillende gesprekken met deze charmante dame, was haar liefde voor de mooiste wijnen overtuigend. Ook haar wens om samen met Aubert de Villaine, de filosofie van het Domaine en het harde werk voort te zetten.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu