Portugal Wine & Food | Online business event van 4 – 6 november

Online netwerken met Portugese producenten kan van 2 t/m 6 november tijdens Nersant Business 2020. Nersant Business 2020 is de 9e editie van een van de grootste multisectoriële zakelijke evenementen in Portugal. Hét evenement om internationale contacten op te doen binnen de agro-food sector, inclusief wijnen. Er zijn ongeveer 90 producenten bereikbaar via afspraken. Het is een virtueel matchmaking-evenement waar je op een snelle en gemakkelijke manier potentiële samenwerkingspartners ontmoet in virtuele, face-2-face gesprekken.

NERSANT BUSINESS 2020 is een B2B-evenement met als doel het bevorderen van het zakendoen tussen buitenlandse bedrijven en Portugese bedrijven. Het evenement brengt bedrijven, kopers en importeurs uit meer dan 40 landen samen om (virtueel) Portugese bedrijven te ontmoeten. Tijdens dit internationale evenement kun je je producten, projecten, diensten of zakelijke behoeften presenteren aan de deelnemers. Naast het ontmoeten van nieuwe partners, kopers en leveranciers zal er ook de mogelijkheid zijn om nieuwe producten en services te ontdekken en zal je informatie krijgen over de laatste trends binnen jouw vakgebied. Dit alles zal virtueel georganiseerd worden in een-op-een meetings van 30 minuten. Het is een unieke kans om nieuwe zakelijke contacten én contracten te genereren.

Online
Door een goed en duidelijk profiel aan te maken op B2Match zul je aanzienlijk meer vergaderverzoeken genereren. Je profiel is voor, tijdens en na het evenement zichtbaar. Via de app kan je bladeren door profielen van bezoekers en ontdekken wie interessante en veelbelovende kansen biedt. Je kan onlinevergaderingen van 30 minuten plannen met potentiële zakenpartners op basis van het profiel van hun bedrijf en uw interesses. Op basis van de door de deelnemer gevraagde en geaccepteerde vergaderingen zal het B2Match-platform de vergaderagenda opstellen, die altijd zichtbaar is voor de deelnemer. Op de aangegeven dag en tijd log je in op het B2Match platform en treed je de vergaring en/of ontmoeting binnen
Blijf je concurrenten een stap voor door aan te sluiten op dit evenement!
Meld je hier aan


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl