Alle berichten in de rubriek: Proeverijen

Proeverij Libanese wijnen

Namens de Union Vinicole du Liban, nodigt Melman Commucations belangstellenden uit voor een proeverij van Libanese wijnen op 28 mei a.s. ..

4 weken geleden

Viña Errázuriz

Errázuriz is een van de meest vooraanstaande en spraakmakende wineries van Chili. Om te beginnen is het bedrijf een family estate ..

1 maand geleden

Nieuw design AH huiswijnen

Al decennialang verkoopt AH huiswijnen die het bedrijf zelf (laat) bottelen. Dit zijn wijnen met een kenmerkende stijl uit bekende ..

2 maanden geleden

Olé, olé….Chapoutier

Waarom wordt dit gerespecteerde bedrijf geassocieerd met een Spaanse uitroep, zult u denken. Daar komen we op terug, want dit zal alras ..

3 maanden geleden

Donderdag 15 maart Vini di Romagna

Op donderdag 15 maart vindt een bijzondere wijnproeverij plaats in het imposante maar tegelijkertijd intieme Kasteel van Woerden. ..

3 maanden geleden

Bodegas Vincente Gandia

Een paar jaar geleden meldde ORB-directeur Eric Welles bij een persgelegenheid in het Holland Casino al trots dat de verandering ..

3 maanden geleden

3 Kilos Vodka

Fourcroy Nederland was zo vriendelijk een proeffles van 3 Kilos Vodka toe te sturen. Deze intrigerende vodka is gebotteld in een ‘goudstaaf’ ..

6 maanden geleden

Wild Pig

Wijnmaakster Véronique Torcolacci van Wild Pig was in het land. Reden om eens de wijnen met haar door te proeven. Op haar visitekaartje ..

8 maanden geleden

Alvi’s Drift @Bord’Eau

Alvi en Junel van der Merwe waren in Nederland en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Joke Holster van De Monnik Dranken nam het echtpaar ..

8 maanden geleden

Salentein @Mariënwaerdt

José Galante was even in het land en Verbunt Wijnkopers pakte deze gelegenheid aan om de najaarstasting op Heerlijkheid Mariënwaardt ..

9 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu