Alle berichten in de rubriek: Proeverijen

GCF | Miele Experience Center

Les Grands Chais de France (GCF) is drie dagen neergestreken in het Miele Experience Center in Vianen. Dat neerstrijken is een eufemisme ..

2 weken geleden

Wijnacademie | verslag van binnenuit

Op de vraag vroeger of ik wist wat ik wilde worden, antwoordde ik steevast: journalist. Tegenwoordig vraag ik mij af of de meeste ..

3 weken geleden

Adventswijn

Vandaag, 2 december, is de eerste Adventszondag. Voordat we het in de gaten is het alweer bijna kerstmis. Velen leven naar de kerstdagen ..

3 maanden geleden

Wijnquiz | Grape Surprise

Het einde van het jaar is ook de spelletjestijd van het jaar. Vroeg donker, lekker bij de open haard een glaasje wijn drinken ..

3 maanden geleden

Louis Royer Cognac

Met de donkere dagen in het verschiet, laat Winebusiness.nl ook het licht schijnen op andere mooie en wat sterkere producten. ..

3 maanden geleden

18-11: Wijnproeven in Huis ter Duin

Het wordt zondag 18 november druk in Huis ter Duin. Jos Beeres Wijnkoperij gaat op tournee: op zondagmiddag 18 november vanaf ..

3 maanden geleden

Pays d’Oc IGP Collection 2018

Na een blinde proeverij door een top jury van wijnprofessionals, is de Pays d’Oc IGP Collection 2018 onthuld. Deze jaarlijks ..

6 maanden geleden

Le Vin en Direct | Vega Sicilia

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat wijnimport Le Vin en direct werd opgericht. Aanleiding voor wijnimporteur Henk Maas om afgevaardigden ..

7 maanden geleden

Proeverij Libanese wijnen

Namens de Union Vinicole du Liban, nodigt Melman Commucations belangstellenden uit voor een proeverij van Libanese wijnen op 28 mei a.s. ..

9 maanden geleden

Viña Errázuriz

Errázuriz is een van de meest vooraanstaande en spraakmakende wineries van Chili. Om te beginnen is het bedrijf een family estate ..

9 maanden geleden

Nieuw design AH huiswijnen

Al decennialang verkoopt AH huiswijnen die het bedrijf zelf (laat) bottelen. Dit zijn wijnen met een kenmerkende stijl uit bekende ..

11 maanden geleden

Olé, olé….Chapoutier

Waarom wordt dit gerespecteerde bedrijf geassocieerd met een Spaanse uitroep, zult u denken. Daar komen we op terug, want dit zal alras ..

11 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu