Alle berichten in de rubriek: Proeverijen

Proeverij Libanese wijnen

Namens de Union Vinicole du Liban, nodigt Melman Commucations belangstellenden uit voor een proeverij van Libanese wijnen op 28 mei a.s. ..

1 dag geleden

Bollinger R.D. 2004

Deze gevleugelde woorden van Madame Bollinger sieren ook nu weer het boekje bij de net uitgebrachte R.D. 2004. ‘I drink it when ..

1 week geleden

Viña Errázuriz

Errázuriz is een van de meest vooraanstaande en spraakmakende wineries van Chili. Om te beginnen is het bedrijf een family estate ..

2 weken geleden

Nieuw design AH huiswijnen

Al decennialang verkoopt AH huiswijnen die het bedrijf zelf (laat) bottelen. Dit zijn wijnen met een kenmerkende stijl uit bekende ..

2 maanden geleden

Olé, olé….Chapoutier

Waarom wordt dit gerespecteerde bedrijf geassocieerd met een Spaanse uitroep, zult u denken. Daar komen we op terug, want dit zal alras ..

2 maanden geleden

Donderdag 15 maart Vini di Romagna

Op donderdag 15 maart vindt een bijzondere wijnproeverij plaats in het imposante maar tegelijkertijd intieme Kasteel van Woerden. ..

2 maanden geleden

Bodegas Vincente Gandia

Een paar jaar geleden meldde ORB-directeur Eric Welles bij een persgelegenheid in het Holland Casino al trots dat de verandering ..

3 maanden geleden

3 Kilos Vodka

Fourcroy Nederland was zo vriendelijk een proeffles van 3 Kilos Vodka toe te sturen. Deze intrigerende vodka is gebotteld in een ‘goudstaaf’ ..

5 maanden geleden

Wild Pig

Wijnmaakster Véronique Torcolacci van Wild Pig was in het land. Reden om eens de wijnen met haar door te proeven. Op haar visitekaartje ..

7 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu