Alle berichten in de rubriek: Proeverijen

Pays d’Oc IGP Collection 2018

Na een blinde proeverij door een top jury van wijnprofessionals, is de Pays d’Oc IGP Collection 2018 onthuld. Deze jaarlijks ..

2 maanden geleden

Le Vin en Direct | Vega Sicilia

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat wijnimport Le Vin en direct werd opgericht. Aanleiding voor wijnimporteur Henk Maas om afgevaardigden ..

3 maanden geleden

Proeverij Libanese wijnen

Namens de Union Vinicole du Liban, nodigt Melman Commucations belangstellenden uit voor een proeverij van Libanese wijnen op 28 mei a.s. ..

5 maanden geleden

Viña Errázuriz

Errázuriz is een van de meest vooraanstaande en spraakmakende wineries van Chili. Om te beginnen is het bedrijf een family estate ..

5 maanden geleden

Nieuw design AH huiswijnen

Al decennialang verkoopt AH huiswijnen die het bedrijf zelf (laat) bottelen. Dit zijn wijnen met een kenmerkende stijl uit bekende ..

7 maanden geleden

Olé, olé….Chapoutier

Waarom wordt dit gerespecteerde bedrijf geassocieerd met een Spaanse uitroep, zult u denken. Daar komen we op terug, want dit zal alras ..

7 maanden geleden

Donderdag 15 maart Vini di Romagna

Op donderdag 15 maart vindt een bijzondere wijnproeverij plaats in het imposante maar tegelijkertijd intieme Kasteel van Woerden. ..

7 maanden geleden

Bodegas Vincente Gandia

Een paar jaar geleden meldde ORB-directeur Eric Welles bij een persgelegenheid in het Holland Casino al trots dat de verandering ..

8 maanden geleden

3 Kilos Vodka

Fourcroy Nederland was zo vriendelijk een proeffles van 3 Kilos Vodka toe te sturen. Deze intrigerende vodka is gebotteld in een ‘goudstaaf’ ..

11 maanden geleden

Wild Pig

Wijnmaakster Véronique Torcolacci van Wild Pig was in het land. Reden om eens de wijnen met haar door te proeven. Op haar visitekaartje ..

12 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu