Alle berichten in de rubriek: Proeverijen

Verbunt Verlinden | Onbekende iconen

De proefkaravaan dendert weer voort gedurende het mooie Hollandse voorjaar. Verbunt Verlinden organiseert haar voorjaarsproeverijen ..

2 maanden geleden

Familia Torres | De icoonwijnen

De lente en de herfst zijn dé momenten voor proeverijen, en dus ook op dit moment zijn er dagelijks her en der proeverijen verdeeld ..

2 maanden geleden

GCF | Miele Experience Center

Les Grands Chais de France (GCF) is drie dagen neergestreken in het Miele Experience Center in Vianen. Dat neerstrijken is een eufemisme ..

4 maanden geleden

Wijnacademie | verslag van binnenuit

Op de vraag vroeger of ik wist wat ik wilde worden, antwoordde ik steevast: journalist. Tegenwoordig vraag ik mij af of de meeste ..

5 maanden geleden

Adventswijn

Vandaag, 2 december, is de eerste Adventszondag. Voordat we het in de gaten is het alweer bijna kerstmis. Velen leven naar de kerstdagen ..

7 maanden geleden

Wijnquiz | Grape Surprise

Het einde van het jaar is ook de spelletjestijd van het jaar. Vroeg donker, lekker bij de open haard een glaasje wijn drinken ..

7 maanden geleden

Louis Royer Cognac

Met de donkere dagen in het verschiet, laat Winebusiness.nl ook het licht schijnen op andere mooie en wat sterkere producten. ..

7 maanden geleden

18-11: Wijnproeven in Huis ter Duin

Het wordt zondag 18 november druk in Huis ter Duin. Jos Beeres Wijnkoperij gaat op tournee: op zondagmiddag 18 november vanaf ..

7 maanden geleden

Pays d’Oc IGP Collection 2018

Na een blinde proeverij door een top jury van wijnprofessionals, is de Pays d’Oc IGP Collection 2018 onthuld. Deze jaarlijks ..

10 maanden geleden

Le Vin en Direct | Vega Sicilia

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat wijnimport Le Vin en direct werd opgericht. Aanleiding voor wijnimporteur Henk Maas om afgevaardigden ..

11 maanden geleden

Proeverij Libanese wijnen

Namens de Union Vinicole du Liban, nodigt Melman Commucations belangstellenden uit voor een proeverij van Libanese wijnen op 28 mei a.s. ..

1 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu