Alle berichten in de rubriek: Recensies

Tip | Punch, Kaneel en Clairet

De redactie stuitte op een leuk receptenboekje voor allerlei historische alcoholische dranken van collega Mariëlla Beukers, zij is historica ..

2 dagen geleden

Recensie | Wijngids Spanje

Spanje is het niet het beste wijnland ter wereld maar wel een interessant wijnland. Spanje is namelijk wél een groot wijnland ..

2 dagen geleden

Recensie | Italië door Onno Kleyn

‘Zijn naam is klein en zijn daden benne groot ’Deze uitspraak gaat niet over Onno Kleyn, maar dat had wel gekund. Het is namelijk ..

1 maand geleden

Recensie | De Wijngids

De voorbereidingen voor De Wijngids gingen gepaard met enige onrust in de Nederlandse wijnwereld. Importeurs die wijnen hadden ..

2 maanden geleden

Expert aan tafel | Recensie

Het restaurantwezen in Nederland staat op hoog niveau, hoger dan ooit tevoren. We hebben zelfs meer driesterrenrestaurants als onze ..

1 jaar geleden

Coravin | Review

Het Coravin-systeem is al vanaf de introductie een jaar of vijf geleden een enorm succes. Door Coravin kun je een wijn schenken ..

2 jaar geleden

Nederlanders en wijn

Wijnbouw in Nederland is vooral recent bekend. De laatste decennia hebben kwaliteitswijnbedrijven als de Apostelhoeve en De Kleine ..

2 jaar geleden

Recensie: Gejaagd door de Wijn

De geïnteresseerde lezer zal bij het lezen van de achterflap misschien even verontrust zijn door woorden als vinpressionist en meticuleus. ..

2 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu