Rueda | Dreaming of a white ….Rueda

D.O. Rueda haakt tijdens de feestdagen in met de campagne Dreaming of a white… Rueda!. Hiermee wil Rueda laten zien dat witte wijn perfect bij de feestdagen en alle gangen van het kerstdiner. Voorbereidend op de feestdagen is een speciaal Rueda e-book ontwikkeld met recepten en wijntips. Wijnliefhebbers en (hobby)koks kunnen hiermee inspiratie opdoen. De witte wijnen uit Rueda worden centraal gezet in combinatie met verschillende gangen voor een feestelijk diner.

De wintercampagne “Dreaming of a white… Rueda!” is zichtbaar op social media en in diverse wijnwinkels door heel Nederland. Rueda schappen zijn te herkennen aan winterse witte accessoires en diverse feestelijke culinaire wijn & spijs combinaties.

Rueda

D.O. Rueda is een wijnstreek gelegen in Castilla y Léon, ten zuiden van Valladolid en ten noordwesten van Madrid. De streek heeft als belangrijkste troef: dé eigen verdejo-druif. Het is de belangrijkste Spaanse wijnregio voor witte wijn. D.O. Rueda staat synoniem voor een van de mooiste wijnregio’s en recente ontwikkelingen in de Spaanse wijnwereld.

Meer informatie over Rueda wijnen vind je op de website van My favourite Rueda .

Een vooruitblik op 2020

Van 13 tot 15 januari 2020 is D.O. Rueda weer aanwezig op de Wine Professional in de Amsterdamse RAI. Rueda trapt het jaar af met een interessante masterclass en door de veelzijdigheid van wijnen en wijnhuizen te presenteren.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl