RYPP wijnfestival tovert | geheime Rotterdamse plek wordt high-end pop-up restaurant

Het laatste weekend van november tovert RYPP Wijnfestival een unieke, geheime locatie eenmalig om tot een exclusief pop-up restaurant. Slechts drie dagen kun je hier genieten van de mooiste wijnspijscombinaties. Tot één dag van tevoren blijft de locatie geheim en je weet dus niet waar, wat en met wie je allemaal gaat eten. Wat de avond of middag verder brengt houdt RYPP natuurlijk als verrassing, maar dat het een fantastische beleving met heerlijke wijnen gaat zijn staat vast.

Viergangen diner door Rotterdamse chefs

Op vrijdag en zaterdag koken de Rotterdamse chefs Reinbert Sneep van restaurant Destino en Robert Siedenburg (voormalig Euromast) een exclusief seizoensgebonden viergangen diner. Het bijpassende wijnarrangement is samengesteld door de sommeliers van RYPP Wijnfestival. Wijnfanaten kunnen hun hart ophalen want er wordt een brede mix aan wijnen uit o.a. Argentinië (Salentein), Australië (Yalumba), en Spanje (Rámon Bilbao) geschonken.

Champagnebrunch en exclusieve tasting op zondag

Sluit je weekend in stijl af op zondag tijdens de driegangen champagnebrunch met de uitzonderlijke champagnes van Yannick Prévoteau. De gerechten worden verzorgd door chef Janne Lukaszczyk (voormalig Noma*, HMB en KOKS**).

Later die zondagmiddag verandert het pop-up restaurant voor genodigden in een ‘wine flight’ bar. Wil je hierbij zijn? Via de socials van RYPP Wijnfestival hoor je hoe je kans maakt op een uitnodiging.

Kaartverkoop en openingstijden Kaarten zijn online verkrijgbaar via pop-up RYPP wijnfestival

Tijden:

Vrijdag 29 november: 19:00 – 00:00

Zaterdag 30 november: 19:00 – 00:00

Zondag 1 december: 11:30 – 14:00 en 15:30 – 19:30

Locatie:

Geheim – ergens in Rotterdam nabij het centrum (goed bereikbaar met OV).


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu