Something completely different | Aquagen: water uit de diepte van de Pacific

Aquagen is bruisend water uit de diepte van 662 meter van de Stille oceaan. Dit oceaanblauwe ‘goud’ werd toevallig ontdekt door de eigenaar van Aquagen. Hij was aan het duiken en belandde in deze diepgelegen helderblauwe waterbubbel. Het is niet zonder gevaar om daar te duiken, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Hij was zo onder de indruk van dit water, dat hij eenmaal boven water meteen Aquagen opstartte. Het bevat de puurste en beste natuurlijke mineralen voor de menselijke gezondheid. Dit zijn de gezondheidseffecten van Aquagen: AQUAGEN has four main ocean minerals to help maintain body metabolism and regulate physical functions: magnesium, which promotes metabolism; calcium, which strengthens bones; sodium, which aids in vitality regain; potassium, which maintains PH balance.

Het oppervlaktewater van oceanen is meestal verontreinigd door vervuiling of beschaving. Dit probleem bestaat niet op 662 meter diepte. De afgelopen 2000 jaar bleef dit water onvervuild onder hoge druk van het bovenliggende water en lage temperatuur. Bovendien bevat het water ongeveer 80 natuurlijke ionische mineralen en sporenelementen zoals magnesium, natrium, calcium,kalium, borium, fluor, ijzer, zink,selenium, enz. Diep oceaanwater lijkt de sleutel voor een gezonde levensstijl. Er zijn meer dan 80 mineralen vereist voor het menselijk lichaam en velen daarvan zitten in Aquagen. Met een flesje per dag ben je verzekerd van een goede bijdrage aan de dagelijkse mineralenbehoefte.

Het water is gebotteld in 330 ml flesjes met een eenvoudige doch chique uitstraling. Het wordt gemaakt van Taiwanglass en wordt geserveerd in menig sterrestaurant.

En dan nog iets:

In France the named Aquagen Deep Ocean Water the best mineral water of the world and give Aquagen the award ( Prix spécial du jury ) for the best tast and his exclusivity. This contest was blind tasted under 70 other and great and famouz water brands.

Aquagen heeft inmiddels al veel meer prijzen gewonnen dan de hiervoor genoemde. Aquagen heeft daarbij de REDDOT Communication Design Award gewonnen alsook de IF Design Award, dit laatste voor het design van de fles A quagen is ook voorzien van certificaten zoals ISO 22000 & HACCP .

Hier meer info over de rewards: Aquagen prijzen

De smaak laat zich omschrijven als ‘frizzante’, licht sprankelend, ziltig en mineralig. Zonder meer heeft Aquegen veel méér smaak dan het mineraalwater dat wij hier kennen.

Overigens verkoopt de onlangs geopende wijn en delicatessenzaak van Harrie Baas exclusief mineraal water van Aquagen: Harries Wine & Deli

Agent Nederland:

N.O.M.O.H
Janna Rijpma Meppelink
+31 653 99 41 57
info@aquagen.nl
www.aquagen-europe.com

 


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu