Stoney Creek | maakt nu ook betaalbare premium wijnen

Het wijnmerk Stoney Creek is al jaren een van meer populaire wijnen in het schap van veel supermarkten. Fans van het Australische label kunnen hun hart ophalen, want Stoney Creek breidt haar assortiment uit met de lancering van twee premium wijnen afkomstig uit bijzondere gebieden én twee handige mini´s in petfles.

Premium range

Het ‘South Eastern’ Australische label voegt twee premium wijnen toe aan het assortiment. De witte Limestone Coast Chardonnay is een mooie, volle, vette Chardonnay afkomstig uit de gelijknamige wijnstreek Limestone Coast. Het droge en fruitige karakter van de wijn matcht goed bij visgerechten. Ook de rode Fleurieu Shiraz/Viognier is een volle, stevige wijn waarin je de Zuid-Australische zon helemaal terug proeft. Deze wijn schenk je bij een kruidig gerecht of een mooi stuk vlees. De stijlvolle, zware flessen met chique etiket hebben een verkoopprijs van €8,99 en zijn beiden bijzonder smakelijk met een aanvaardbaar alcoholpercentage van rond de 13%.

Mini’s

Naast de premium range zijn er ook nog twee andere nieuwe producten te vinden in het Stoney Creek assortiment, namelijk mini petflesjes. Ideaal voor een eenpersoonshuishoudens en handig voor de picknick of op de camping. De flesjes bevatten 187 ml en zijn verkrijgbaar in de rode en witte variant. Je vindt ze in het schap voor €1,69 per stuk.

Stoney Creek

Stoney Creek staat bekend om haar smaakvolle borrelwijnen die, ook gastronomisch, breed inzetbaar en van constante kwaliteit zijn. De rode wijn (€5,99) is een blend van Shiraz/Grenache/Petit Verdo en is soepel, fruitig met backbone. De witte variant (€5,99) Chardonnay/Semillon is fruitig met mooie zuren. De rosé (€5,99) is medium droog en boordevol rood fruit. Stoney Creek is verkrijgbaar bij: Boon, Boni, MCD, Plus, Coop, Deen, Deka, Dirk, Jan Linders, Poiesz, Hoogvliet, Vomar en Nettorama.


Rubriek(en):
Wijn

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu