Torres Brandy | Nr. 1 Annual Brands Report 2021 van Drinks International

Torres Brandy blijft de favoriete brandy van de beste bars ter wereld volgens het Annual Brands Report 2021 , gepubliceerd door Drinks International. De brandy van Juan Torres Master Distillers, de spirits-afdeling van Familia Torres, staat voor het tweede jaar op rij bovenaan de lijst van Bestselling Brands en Top Trending Brands. De lijsten zijn gebaseerd op een enquête die is ingevuld door 100 van ’s werelds beste bars.

Torres Brandy stond in 2015 voor het eerst in de lijst en steeg snel daarna naar de vijfde plaats. Volgens het 2021-rapport van Drinks International is Torres Brandy een van de drie top Brandy’s volgens 42% van de respondenten en de eerste keuze voor 33%. Het rapport concludeert dat Torres Brandy niet alleen de nummer één Brandy is in ’s werelds meest prestigieuze bars, maar ook het meest gevraagde merk onder consumenten.

El Gobernador, de pisco van Juan Torres Master Distillers, is nummer twee van Bestselling Brands en Top Trending Brands, en is 8 plaatsen gestegen in drie jaar. El Gobernador, een pisco uit de Limarí-vallei uit het noorden van Chili, blijft de beste Chileense pisco op de ranglijst.

Het Annual Brands Report 2021 van Drinks International wordt gezien als een uitstekende indicator van consumptietrends. Het rapport is gebaseerd op de output van  100 bars in 33 landen over de hele wereld. De deelnemende etablissementen zijn ofwel winnaars of genomineerden in grote internationale competities zoals The World’s 50 Best Bars, Tales of the Cocktail Spirits Awards of Top 500 Bars.

Juan Torres Master Distillers is de spirits afdeling van Familia Torres. Het dateert van 1928 toen Juan Torres Casals begon met het maken van gerijpte Brandy’s op eikenhouten vaten; zachte en aromatische Brandy’s gedestilleerd uit een selectie van de beste witte Penedès wijnen.

Al 90 jaar blijft Juan Torres Master Distillers de kunst van het distilleren tot op de dag van vandaag perfectioneren.

Vertaling en bewerking pb: ©CharlottevanZummeren


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl