Verbunt Verlinden | Exclusief importeur van het premium bewaarsysteem Zzysh

Verbunt Verlinden is nu exclusief importeur van Zzysh en is verkrijgbaar voor horeca en wijnvakhandel. Premium wijnen vragen om een zo goed en lang mogelijke houdbaarheid. Een goede wijn gaat nu niet langer verloren aan afname van enkele glazen. Ook tijdens proeverijen waarbij wijnen langer open staan en/of niet leeg geschonken worden is Zzysh een uitkomst. Voor particulier gebruik betekent het; langer genieten van wijn.

Zzysh is gespecialiseerd in het vers houden van wijn. Dit houdt in dat het een systeem ontwikkeld heeft dat ervoor zorgt dat een wijn tot wel meer dan 60 dagen goed kan blijven. Zzysh vervangt de schadelijke zuurstof in een fles met 100% goedgekeurd argongas om het wekenlang fris te houden. Argongas is het derde meest voorkomende gas en veroorzaakt geen reactie met wijn. Het beschermt de wijn perfect tegen oxidatie en past op alle soorten wijnflessen. Er ontstaat geen vacuüm in de fles.

Vergeleken met vacuümpompen, wijnschenksystemen of klassieke stoppers die alleen zuurstof verminderen, elimineert Zzysh zuurstof. Zzysh is ontworpen voor alle soorten wijn. Het voldoet aan de verwachtingen van wijnexperts over de hele wereld en kan gemakkelijk worden gebruikt als particulier.

Geen verspilling van premium wijnen meer dus eenvoudig topwijnen per glas schenken of drinken. Ook beschikbaar voor mousserende wijn.

Over Verbunt Verlinden

In 2018 zijn de bedrijven Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover samen verder gegaan onder de naam Verbunt Verlinden. Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. Verbunt Verlinden is onderdeel van het familiebedrijf Salentein, eigendom van de familie van wijlen Mijndert Pon


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu