Viersterrenhotel in zakenpark Amsterdam | Is weer open

Toegegeven, het heeft niet direct te maken met wijn, maar in hotels wordt wel veel wijn gedronken. en de branche kan wel wat steun gebruiken. Het viersterrenhotel Mercure Amsterdam City is weer open. Door de versoepelde maatregelen kan het hotel de veiligheid voor gasten en het personeel weer garanderen. Alle 386 moderne kamers worden weer beschikbaar gesteld voor zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen.

 Het Mercure Amsterdam City hotel is onderdeel van de multinational Accor. Alle Nederlandse Accor hotels worden momenteel gecheckt op veiligheid en reiniging door een extern bureau. Op deze manier kan het Mercure Amsterdam City hotel weer veilig open.

Internationale meeting- en eventmarkt start weer op

Francis Windt, General Manager van Mercure Amsterdam City: “Natuurlijk zijn we ontzettend blij dat we weer open mogen. Daarnaast is het een goed teken dat de internationale meeting- en eventmarkt (zeer) langzaam weer op gang begint te komen. Binnenkort hebben we nog mooi nieuws ten aanzien van onze verbouwing en verruiming van ons aanbod, dus we zijn helemaal klaar om weer op te starten.”

Over Mercure Amsterdam City

Dit moderne hotel aan de rivier ligt op acht minuten lopen van het metrostation Overamstel, op iets minder dan drie kilometer van de zakenwijk Zuidas en op een kleine vijf kilometer van de gezellige Dam. De gehele lobby is ingericht volgens de Hollandse vier seizoenen, naar een ontwerp van Atelier Floor.

De 386 klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van gratis wifi, een flatscreen-tv en thee- en koffiefaciliteiten. De luxueuzere kamers hebben ook een minibar, een Nespresso-apparaat, entertainmentsysteem en/of regendouche. In vele kamers zijn kunstwerken te vinden met het thema ‘Amsterdam’.

Het hotel is ook perfect ingericht om groepen te ontvangen van 75-150 personen die het aanwezige conference centre ook exclusief kunnen gebruiken. Er zijn ruime faciliteiten voor parkeren en f&b, evenals een grote aanlegsteiger voor boten.


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl