Alle berichten in de rubriek: Wijn

Zomer! | Château Gassier

Hoewel rosé vaak als zomer of lente drank wordt gezien, biedt de zalmkleurige rosé uit de Provence met zijn mineraliteit en verdieping ..

22 uur geleden

Languedoc | Château de Lorgeril

Van een afstand is het Château in het stadje Pennautier al mooi. Als je dichterbij komt, valt de fraaie architectuur nog meer ..

1 dag geleden

Salentein | Portillo

Bodegas Salentein maakt meerdere ranges wijnen. Als er één ding is waaraan de wijnen van het huis herkend kunnen worden, is het de stijl: ..

4 dagen geleden

Rosé op de Keizersgracht

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens Jansz. Rosé Sundays in een Provence ambiance wanen in de welbekende ..

2 weken geleden

D.O.C. Lugana

Op een wonderschone woensdagmiddag in mei is het Consorzio van de D.O.C. Lugana afgereisd naar Amsterdam voor een inleiding, een proeverij ..

4 weken geleden

Op bezoek bij Alvi’s Drift

Het eerste wat opvalt is de Shell pomp. Die ziet er zo retro uit dat je denkt dat die niet werkt. ‘Hij werkt wel’ zegt eigenaar ..

3 maanden geleden

Jean Leon: a man, a time, a wine

In de omgeving van Barcelona proefde ik wijnen van Jean Leon. Dit wijnbedrijf is nu in handen van Bodegas Torres, maar het heeft ..

4 maanden geleden

Valentijnswijn

De dag der liefde, de dag van rode hartjes, de dag voor liefdesverklaringen, anonieme amoureuze brieven en de dag van een commercieel ..

4 maanden geleden

Albert Heijn Huiswijnen

Albert Heijn heeft met een kleine 900 winkels in Nederland een stevige basis in de Nederlandse supermarktwereld. En AH staat voor ..

5 maanden geleden

December proefmaand: Boschendal

In deze wonderschone maand valt er genoeg te proeven en dat zullen we deze maand dan ook uitgebreid doen. Mousserend, champagnes, ..

6 maanden geleden

Vina Tabalí

De Atacama woestijn in het noorden van Chili is één van de droogste zo niet dé droogste plek op aarde. Er valt letterlijk niet ..

9 maanden geleden

Ensedune

Plus wijninkoper Elke Wolterink stuurde onlangs en rode en een witte wijn van Ensedune. Deze wijnen komen van Oppidum d’Enserune. ..

9 maanden geleden

Wijn: Rock ’n Rolle!

Vier vrienden, één droom, drie wijnen. Een wijnexpert, een handelaar in wine & food, een DJ, een kunstenaar. Cuno van ‘t ..

9 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu