Alle berichten in de rubriek: Wijn

D.O.C. Lugana

Op een wonderschone woensdagmiddag in mei is het Consorzio van de D.O.C. Lugana afgereisd naar Amsterdam voor een inleiding, een proeverij ..

1 dag geleden

Lente! | Château Gassier

Hoewel rosé vaak als zomer of lente drank wordt gezien, biedt de zalmkleurige rosé uit de Provence met zijn mineraliteit en verdieping ..

3 weken geleden

Op bezoek bij Alvi’s Drift

Het eerste wat opvalt is de Shell pomp. Die ziet er zo retro uit dat je denkt dat die niet werkt. ‘Hij werkt wel’ zegt eigenaar ..

3 maanden geleden

Champagne Jeeper

Op de Wine Professional maakte ik kennis met het echtpaar Brander. Martijn Brander werkte eerst voor Baarsma en is nu samen met zijn ..

3 maanden geleden

Jean Leon: a man, a time, a wine

In de omgeving van Barcelona proefde ik wijnen van Jean Leon. Dit wijnbedrijf is nu in handen van Bodegas Torres, maar het heeft ..

3 maanden geleden

Valentijnswijn

De dag der liefde, de dag van rode hartjes, de dag voor liefdesverklaringen, anonieme amoureuze brieven en de dag van een commercieel ..

3 maanden geleden

Albert Heijn Huiswijnen

Albert Heijn heeft met een kleine 900 winkels in Nederland een stevige basis in de Nederlandse supermarktwereld. En AH staat voor ..

4 maanden geleden

December proefmaand: Boschendal

In deze wonderschone maand valt er genoeg te proeven en dat zullen we deze maand dan ook uitgebreid doen. Mousserend, champagnes, ..

5 maanden geleden

Vina Tabalí

De Atacama woestijn in het noorden van Chili is één van de droogste zo niet dé droogste plek op aarde. Er valt letterlijk niet ..

8 maanden geleden

Ensedune

Plus wijninkoper Elke Wolterink stuurde onlangs en rode en een witte wijn van Ensedune. Deze wijnen komen van Oppidum d’Enserune. ..

8 maanden geleden

Wijn: Rock ’n Rolle!

Vier vrienden, één droom, drie wijnen. Een wijnexpert, een handelaar in wine & food, een DJ, een kunstenaar. Cuno van ‘t ..

8 maanden geleden

Aanbevolen: truffel- en wijnreis

Winebusiness.nl wil graag haar lezers attenderen op een prachtige truffel- en wijnreis naar Toscane in november. Deze wordt georganiseerd ..

8 maanden geleden

Azienda Agricola NEGRO

Op een tropische dinsdagavond wachten Joke Holster en Robert Handjes van De Monnik Dranken (DMD) in hartje Amsterdam het journaille ..

9 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu