Alle berichten in de rubriek: Wijn

De Monnik Dranken | Rosé! (& 1 rode)

Al tijden mooi weer buiten en leuke dingen op TV;  de rosé schijnt niet aan te slepen te zijn, dus tijd om er een paar te bespreken. ..

1 maand geleden

Uruguay | Bodegas Carrau

Morgen staan 2 wijnlanden tegenover elkaar in de kwartfinale van het WK voetbal: Uruguay en Frankrijk. Dat Frankrijk een wijnland ..

1 maand geleden

Uruguay | Bodega Garzón!

Voetbalspits Louis Suarez komt uit Uruguay en voetbal krijgt op dit moment alle aandacht. Dat is leuk voor Uruguay, want dit land ..

1 maand geleden

Zomer! | Château Gassier

Hoewel rosé vaak als zomer of lente drank wordt gezien, biedt de zalmkleurige rosé uit de Provence met zijn mineraliteit en verdieping ..

2 maanden geleden

Rosé | Een proost op TOOS!

Ze is niet alleen de moeder van een groot en liefdevol gezin met vele nazaten. Ze is ook een liefhebster van rosé. Enkele van haar ..

2 maanden geleden

Languedoc | Château de Lorgeril

Van een afstand is het Château in het stadje Pennautier al mooi. Als je dichterbij komt, valt de fraaie architectuur nog meer ..

2 maanden geleden

Salentein | Portillo

Bodegas Salentein maakt meerdere ranges wijnen. Als er één ding is waaraan de wijnen van het huis herkend kunnen worden, is het de stijl: ..

2 maanden geleden

Rosé op de Keizersgracht

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens Jansz. Rosé Sundays in een Provence ambiance wanen in de welbekende ..

2 maanden geleden

D.O.C. Lugana

Op een wonderschone woensdagmiddag in mei is het Consorzio van de D.O.C. Lugana afgereisd naar Amsterdam voor een inleiding, een proeverij ..

3 maanden geleden

Op bezoek bij Alvi’s Drift

Het eerste wat opvalt is de Shell pomp. Die ziet er zo retro uit dat je denkt dat die niet werkt. ‘Hij werkt wel’ zegt eigenaar ..

5 maanden geleden

Jean Leon: a man, a time, a wine

In de omgeving van Barcelona proefde ik wijnen van Jean Leon. Dit wijnbedrijf is nu in handen van Bodegas Torres, maar het heeft ..

6 maanden geleden

Valentijnswijn

De dag der liefde, de dag van rode hartjes, de dag voor liefdesverklaringen, anonieme amoureuze brieven en de dag van een commercieel ..

6 maanden geleden

Albert Heijn Huiswijnen

Albert Heijn heeft met een kleine 900 winkels in Nederland een stevige basis in de Nederlandse supermarktwereld. En AH staat voor ..

7 maanden geleden

December proefmaand: Boschendal

In deze wonderschone maand valt er genoeg te proeven en dat zullen we deze maand dan ook uitgebreid doen. Mousserend, champagnes, ..

8 maanden geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu