Wijnvoordeel | Heritage d’Or

Wijnvoordeel (hierna WV) is onderdeel van E-Luscious en een van de grootste online aanbieders van Nederland. In het algemeen biedt WV instapwijnen aan die je per zes kunt bestellen. Boven de 35 Euro betaal je geen verzendkosten en WV heeft een niet lekker, geld terug garantie. Al met al is dit voor velen zeer aantrekkelijk. Met de komst van General Manager Spike Huisman, die eerder bij Albert Heijn werkte, is het aanbod van WV gevarieerder geworden. Zo zijn daar de wijnen van Casa Bardonecca uit Puglia. Bardonecca heeft een primitivo, een aglianico en een susumaniello, een inheemse druif met een prachtige naam. Dit zijn alle drie knallers van wijnen, krachtig en met veel fruit.

De goede prijs-kwaliteit verhouding van de wijnen van Chateau Meiland ( Chateau Meiland | & de (kerst) wijnen van de familie) is hier eerder besproken. En onlangs proefde Winebusiness.nl de wijnen van Heritage d’Or.

Onder deze range vallen een fruitige rode en witte Macon, een subtiele Saint-Veran, een strak droge loepzuivere Chablis – een Chablis waarmee je liefhebbers verrast, ondervond Winebusiness.nl –  , een zuivere witte Bourgogne met een klein botertje en een strakke Pouilly Fuissé. De herkomst van deze wijnen is waarschijnlijk van een coöperatie, maar waar je dan eerder over-oaky wijnen zou verwachten zijn de wijnen van Heritage d’Or strak en elegant. Het houtgebruik is bij alle wijnen zeer delicaat. De prijs van de wijnen ligt tussen de 9 (de rode Macon) en de 20 Euro (Saint-Veran). Wijnvoordeel doet regelmatig acties met zijn wijnen, dus de prijs van de wijnen kan ook lager zijn.

Heritage d’Or is een range die door zijn loepzuivere wijnen verrast.

 

ChvZ

 

WV Heritage

 


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl