Winefields Auctioneers | Biedt restaurants mogelijkheid om snel wijnen te veilen

Veel restaurants zitten acuut met een cashflow probleem door de verplichte sluiting vanwege het Covid-19 virus. Ondernemers komen met slimme initiatieven om hun hoofd boven water te houden in deze crisistijd, zoals het bezorgen en cadeaubonnen. Veel restaurants hebben een grote wijnvoorraad die in de komende tijd niet liquide te maken is. Winefield’s Auctioneers helpt restaurants graag met het veilen van hun wijncollectie.

In moeilijke tijden moeten we elkaar als ondernemers steunen, de telefoon staat roodgloeiend voor aanvragen van taxatieverzoeken voor wijncollecties. Bij ons is de verkoop van wijnen geen probleem, omdat er wereldwijd veel vraag blijft en ons koperspubliek altijd goede wijnen blijft drinken – ook in crisistijd. Veel restaurants kennen Winefield’s Auctioneers wellicht nog niet en met de verkoop van wijnen  uit hun wijnvoorraad kunnen wij hopelijk een steentje bijdragen aan het overleven in deze moeilijke tijd. ‘ aldus Milan Veld CEO van Winefield’s Auctioneers.

Direct contant geld voor de wijnen

Hoewel het ongebruikelijk is in de veilingwereld, kan Winefields op grond van de taxaties ook direct een voorschot op de veilingresultaten uitbetalen, als dat nodig is.

Welke wijnen

Winefield’s Auctioneers veilt wijnen in alle categorieën. Van mooie drinkwijnen tot de echte investeringswijnen en zo ook port en gedistilleerd.

Veiling in Singapore

In Singapore is de situatie inmiddels weer rustig en stabiel rondom het Covid-19 virus. Op de veiling van 9 februari heeft Winefield’s daar nog ruim 90% verkocht. De volgende veiling is op 10 mei in Singapore.

Meerdere veilingen

Vanaf medio april zullen er meerdere live en online veilingen worden georganiseerd. Op Winefields kan de veilingkalender gevonden worden. Taxatie verzoeken kunnen worden gemaild naar: info@winefields.nl .Winefield’s komt geheel kosteloos met een waardebepaling van uw wijnvoorraad.

 

Over Winefield’s

Winefield’s is een in wijn gespecialiseerd veilinghuis met veilingen in zowel Azië als Europa en een eigen team van taxateurs en wijnexperts. Winefield’s Auctioneers is in 2006 opgericht door Milan Veld in Amsterdam en veilt sinds 2009 in Singapore. In beide landen is Winefield’s Auctioneers marktleider. Winefields

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu