150 jaar Amstel Hotel met topwijnen van Anfors

Het Amstel Hotel viert zijn 150e jubileum, daarom organiseert Anfors samen met restaurant La Rive een heel bijzondere editie van Proef Anfors. Tijdens deze uitgebreide wijnproeverij met aansluitend vijfgangendiner wordt er flink uitgepakt. Dan gebeurt met verse witte truffel. Niet een beetje, maar een feestelijke hoeveelheid. Een week van tevoren gaan Ronald Opten ,Maître en Rogér Rassin, Chef de Cuisine, van La Rive samen met Hans Bijvoets naar Piemonte om witte truffel in te kopen voor het menu. Ook wordt bij het hoofdgerecht Pelissero’s Barbaresco uit grote formaten geserveerd, gerijpt in onze kelder. Er valt tenslotte iets te vieren.

Anita Bos, General Manager Amstel Hotel: ‘Dit jaar vieren we 150 jaar Amstel Hotel. Een mijlpaal waar we heel trots op zijn. We realiseren ons daarbij heel goed dat een cruciaal onderdeel van 150 jaar succes te danken is aan onze partners. Anfors is zo’n partner en bovendien een partner waar we heel graag ook de komende 150 jaar mee blijven werken. Naast het feit dat Anfors kwalitatief ons altijd weer een juiste aanbod doet, een betrouwbare partner is, een hele prettige partner is om mee te werken, voegen ze ook steeds weer iets extra’s toe. Deze extra’s maken het verschil! Wij waarderen deze initiatieven niet alleen, maar juist onze gasten zijn hier heel enthousiast over. Een voorbeeld is dit mooie event, waar we in samenwerken. Een geweldig initatief waar we graag onderdeel van uitmaken en waarvan we beiden hoge verwachtingen hebben’

NB: zowel de middag- als avondeditie van deze speciale happening op 30 oktober waren snel uitverkocht.

 

Anfors
Amstel Hotel

 


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl