300 jaar Brabantse wijnervaring | Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden is sinds 1 september de nieuwe naam van het voormalige Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover. Afgelopen mei werd bekend gemaakt dat Verbunt Wijnkopers, Verlinden Drink & Discover over heeft genomen. De Najaarsproeverij diende als officiële start. De Najaarsproeverij vond plaats op 9 en 10 september bij Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De officiële onthulling van het nieuwe logo, team en assortiment van Verbunt Verlinden waren reden om het extra groot aan te pakken.

Peter van Houtert, Managing Director: ‘We zijn trots op onze nieuwe organisatie en hebben hard gewerkt om een prachtig, nieuw en toonaangevend wijnbedrijf te kunnen presenteren’.

Het logo is een vertaling van het wereldse assortiment en de dynamische kolk van wijn in een glas. De namen van beide bedrijven zijn behouden. Zoals tijdens de onthulling werd verteld door Peter van Houtert: ‘We bestaan los van elkaar al decennia lang onder deze namen en onze klanten moeten die band met ons blijven voelen. Zowel bestaande als nieuwe klanten voelen zich hierdoor vertrouwd met het assortiment, maar ook met de service en kwaliteit die zij bij ons gewend zijn. Die service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn door de overname alleen maar vergroot’.

De kernwoorden waar wij als Verbunt Verlinden voor staan zijn een weerspiegeling van de discipline waarmee al jaren door beide bedrijven werd gewerkt. Verbunt Verlinden is een premium wijnimporteur met een sterk assortiment in zowel de oude als nieuwe wereld wijnen.

Met 415 open wijnen, zo’n 700 bezoekers en 59 aanwezige medewerkers én leveranciers was de Najaarsproeverij een groot succes. Verbunt Verlinden is klaar voor een sprankelende toekomst.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu