Advent | Wijnkalender 2021

Velen leven naar de kerstdagen toe, sommigen vinden het toeleven zelfs leuker dan de dagen zelf. Deze aanloop naar kerstmis heet in het christelijke geloof advent, en advent staat hier voor komst. Afgeleid van het Latijnse woord adventus. In de adventstijd zitten vier zondagen en sommigen branden elke zondag een kaars. Daarvoor zijn speciale kandelaars met vier houders. Op kerstavond branden dan vier kaarsen.

Voor kinderen bestaan er adventskalender waarbij er iedere dag een luikje kan worden geopend waarachter iets lekkers zit.

Aldi komt dit jaar wederom met een adventskalender voor grote mensen.

Van wijn dus. In een enorme driehoekige doos zitten 24 door elkaar heen genummerde luikjes die ieder een klein flesje wijn bevatten. Van Frankrijk tot Chili, van Italië tot Zuid-Afrika. Ook de Cava ontbreekt niet. De kenners zullen de hand van importeur LFE erin herkennen.

Een hartstikke leuk idee.

Voor degenen die het rustig aan willen doen met de alcohol…de inhoud van de flesjes is 187 milliliter, daar val je je geen buil aan.

De inhoud loopt door tot 24 december.

In diverse Aldi filialen worden deze Advents wijnkalenders aangeboden voor € 49,99 vanaf 15 november Aldi Advent Wijnkalender. Ze worden daarna niet meer aangeleverd, dus als het is uitverkocht… gewoon even naar een andere Aldi lopen.

Zalige Advent!

 

 


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl