Gastvrij Rotterdam | Grand Finale Oyster Opening World Cup

De Oysters Opening World Cup komt naar Nederland. Op maandag 23 september zal de grote finale van deze competitie plaatsvinden op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. De vierentwintig snelste en beste oesterstekers zullen in de Maasstad strijden om de titel Beste van de wereld!

Wijntheater pakt het groots aan

Na acht jaar lang Nederlandse Kampioenschappen Oestersteken georganiseerd te hebben, was het tijd voor een groots nieuw project.
Oprichter Barend Havenaar: ”Ik heb de afgelopen jaren veel buitenlandse wedstrijden bezocht. O.a. het EK in Zweden, het WK in Ierland en daar contacten gelegd met de juiste mensen. Ik had nog één droom en dat was de World Cup naar Nederland halen. Na jaren inzet en fantastische partners als o.a. het Oesterfestival, Gastvrij Rotterdam en Schmidt Zeevis lijkt dat nu gelukt te zijn.

Vorig jaar vond deze finale nog plaats op de Chinese muur maar dit jaar zal de World Cup plaatsvinden in het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam. Twintig beste deelnemers uit twintig landen plus de vier winnaars van de Wildcard Competition strijden om de felbegeerde titel.


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu