Lafite Rothschild | Authenticatiezegel & 150 jaar Lafite op label 2018

Om de authenticiteit van de flessen Château Lafite Rothschild en Carruades de Lafite te garanderen, wordt sinds februari 2012 een authenticatiezegel aangebracht op de capsules van de gelabelde flessen. Het zegel bestaat uit een unieke code die niet kan worden gereproduceerd en die is gekoppeld aan een alfanumerieke code. Op de site van Lafite kan die code gecheckt worden: DBR Authenticatie Wel even naar onderen scrollen.

De implementatie van dit systeem maakt deel uit van het streven van Domaines Barons de Rothschild (Lafite) om namaak op een efficiënte manier te voorkomen en om consumenten een hoogwaardige ondersteuning te bieden.

Op het befaamde label van Lafite Rothschild 2018 staat nu ook kleine luchtballon, dit verwijst naar het 150-jarige bestaan van het Domaine. De luchtballon was 150 jaar geleden een symbool van moderniteit en avontuur. En nu? ‘Chairwoman’ Saskia de Rothschild  ‘(…)In 2018, we still see them fly but they have become the symbol of slowing down, of taking the time to move more steadily. With no rush. Just what we have been doing at Lafite for 150 years: steadily standing the test of time as we head towards the future.

De Monnik Dranken is importeur van DBR Lafite in Nederland.  Info over verkrijgbaarheid: info@monnik-dranken.nl

Bron: www.lafite.com

Citaat S. de Rothschild: decanter.com

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl