Mededelingen voor (aspirant) vinologen en oud-studenten

Info-avond Magister Vini 2018 op 16 april 2018 om 19.30 te Maarn

Op deze avond geeft Lars Daniëls MV uitleg over de inhoudelijke en organisatorische kant van Magister Vini en Gerhard Horstink over het examen. Ook zullen de heren samen een voorproefje wijnproefkunde geven. We sluiten af met een glas fijne wijn. Meer info: Magister Vini Aanmelden vóór 1 april 2018 via Klazien Vermeer (Klazien Vermeer) of Lars Daniëls MV (Lard Daniëls).

De SommelierOorkonde van de Wijnacademie gaat door!

Deze nieuwe (pilot)cursus is met enthousiasme ontvangen. Er zijn al voldoende aanmeldingen om te starten, er kunnen er misschien nog een paar bij. Bij deze de link voor alle informatie en om je in te schrijven voor de SommelierOorkonde van 5 avonden gegeven door Edwin Raben en Anja Vondenhoff: sommelier

Wijnstudiereis Chili & Argentinië 2019

Deze reis vindt plaats van zaterdag 26  januari t/m dinsdag 5 februari 2019 onder leiding van Frank Donker (specialisme Zuid-Amerika) en Ibert van der Waal MV, beiden docent aan de Wijnacademie in samenwerking met ondergetekende Klazien Vermeer, opleidingsmanager Wijnacademie. Ibert en Frank hebben in 2015 met dit team een vergelijkbare reis al eerder met veel enthousiasme georganiseerd, zij hebben veel kennis en ervaring. Ondanks de aanvankelijke goedkeuring heeft het bestuur besloten dat deze reis geen Wijnacademie activiteit wordt. Het organiseren van intercontinentale reizen valt niet onder de doelstellingen van de Wijnacademie. De Wijnschool heeft echter wel de goedkeuring voor het zelfstandig organiseren van deze ‘eerder door de Wijnacademie aangekondigde reis’.

De inschrijvingen voor deze reis lopen nu via De Wijnschool, waar ondergetekende Klazien Vermeer eigenaar van is. Accreditatiepunten zijn toegekend en de wijnstudiereis staat in de nascholingsagenda. Voor meer informatie en inschrijving: wijnstudiereis Chili & Argentinië. De inschrijvingsperiode is kort, de reis is nu al meer dan 30% bezet! Dus schrijf spoedig in indien je belangstelling hebt. Het is een onvergetelijke ervaring -Once-in-a-lifetime-!

De wijnstudiereis naar Douro, Bairrada en Dão van 17 oktober t/m 21 oktober 2018 begeleidt door Olaf Kerstens, docent aan de Wijnacademie en Mick Kooistra, beiden expert in Portugal loopt nu ook via De Wijnschool ipv aanvankelijk de Wijnacademie. Het conceptprogramma is te vinden middels de volgende link: Douro, Dao & Bairrada Mocht je verder geen informatie meer willen ontvangen over wijnstudiereizen van De Wijnschool ism docenten van de Wijnacademie meld je dan per omgaande af bij klazien.vermeer@wijnacademie.nl of klazien@dewijnschool.nl

 

 


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu