Neleman | 3e brandstore in Amsterdam

Bodegas Neleman, van de Nederlandse biowijnpionier Derrick Neleman, opent medio september zijn 3e brandstore en wel in hartje Amsterdam. Neleman wijnen – van eigen wijngaarden in Valencia – zijn biologisch, vegan en CO2-neutraal en verkrijgbaar in 20 landen wereldwijd. Oprichter en eigenaar Derrick Neleman is in maart dit jaar verkozen tot Meest Inspirerende Ondernemer van het jaar.

Neleman Amsterdam
Amsterdam was en is al heel belangrijk voor Neleman als je kijkt naar de online verkoop, hier worden de meeste Neleman wijnen bezorgd. Neleman wil de (wijn)wereld nog leuker maken en opent nu na Zutphen en Utrecht in Amsterdam de deuren van zijn derde brandstore op een toplocatie.

De Meest Inspirerende Ondernemer nu ook in de hoofdstad!
Bio, vegan, snelle levering, gekoelde wijn to go, in deze bijzondere winkel zal het zoemen als een bij in de wijngaard. Een HUB voor gasten (consumenten) van Neleman, horeca en verkooppartners als Bijenkorf, Hema, Odin, Jumbo en Ekoplaza waar de bio en vegan wijnen van Neleman ook verkrijgbaar zijn. Neleman wil al drinkend de wijnwereld mooier maken.

Casas del Rey – Valencia
De wijngaarden van Neleman zijn gelegen in Casas del Rey in één van de hoogstgelegen gebieden in de regio: Parque Natural de las Hoces del Cabriel, waarvan een deel recent is opgenomen in de lijst van Biosfeerreservaten van de UNESCO. Ook het wijnhuis van Neleman is hier gevestigd en daar wordt op dit moment een proeflokaal inclusief brandstore gerealiseerd. Zo wordt het mogelijk voor klanten en fans om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met de Bodega en het verhaal van Neleman te beleven.

Neleman in de pers
Recentelijk werd een Neleman wijn in de Volkskrant beoordeeld met het hoogste cijfer ooit aan een wijn gegeven door Onno Kleyn: een 10- voor prijs/kwaliteit voor de Just Fucking Good Wine – wit. Dit is uitgebreid gevierd, vooral omdat dit succes een podium geeft aan de bijna uitgestorven verdil druif.
Dit voorjaar volgden een gouden en twee zilveren medailles in internationale competities voor respectievelijk Neleman Just Fucking Good Wine rood (Mundus Vini Meininger), Neleman Bobal (Mundus Vini Biofach) en Neleman Signature Crianza (Challenge Millésime Bio)

Neleman ziet in de toekomst ruimte voor verdere uitbreiding van zijn brandstores naar in totaal 4 à 5 vestigingen binnen Nederland, om zo het verhaal en de heerlijke wijnen met nog meer mensen te kunnen delen. Vanaf 15 augustus 2020 open, de officiële opening van Neleman Amsterdam zal – onder voorbehoud – in september zijn.

Neleman Amsterdam
Gerard Douplein 4
1072VW Amsterdam
email neleman
Website Neleman

 

 

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu