Quinta do Noval | Opent een nieuwe bezoekerscentrum in Pinhão

Quinta do Noval opende zijn eerste bezoekerscentrum in 1995 aan de oevers van de Douro in Vila Nova de Gaia, in het hart van het historische centrum van de havenhandel. Met de opening van een tweede bezoekerscentrum stroomopwaarts in Pinhão, in een voormalige Port-kelder, hoopt Quinta do Noval een nieuwe dimensie te geven aan de ervaring van bezoekers van over de hele wereld door hen te verwelkomen in de Douro dicht bij de wijngaarden.

Het complete assortiment van Quinta do Noval en van wijngerelateerde producten wordt aangeboden. Met een aantal interactieve tools kan de bezoeker het terroir en het unieke karakter van de wijngaard van Quinta do Noval ontdekken en de traditionele methoden voor de productie van Port begrijpen.

Christian Seely, Managing Director ‘One of the many exciting developments in recent years both in Porto and in the Douro Valley has been the dramatic rise in the number of visitors from all over the world coming to discover this magical region for themselves and to taste its wines. We are delighted to be expanding our capacity to receive these enterprising travellers by opening this new centre in the Douro, and we look forward to being able to share our wines and our love of our vineyard and the whole region with visitors from all over the world.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu