&Samhoud food | nieuw management

Laurent Willaerts komt het foodteam van &samhoud versterken. De voormalig algemeen directeur van Nestlé Professional sluit aan als partner bij de ambitieuze start-up om daarmee de groei te versnellen.

&samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Het creatieve brein achter de groentecreaties is 2-Michelinsterren chef Moshik Roth van restaurant &moshik in Amsterdam. De start-up gaat zich meer richten op samenwerkingen. Met de komst van Willaerts wil de start-up harder groeien en accelereren. Het bedrijf zal daarnaast meer gaan investeren in groente-innovatie en ontwikkeling in verschillende categorieën.

Laurent Willaerts is een bekend gezicht in de foodwereld. Als voormalig algemeen directeur van Nestlé Professional heeft hij ruim 13 jaar ervaring in de FMCG branche. Laurent: “Het is voor onze toekomst van groot belang om ons eetpatroon te veranderen. &samhoud speelt hierin een belangrijke rol met innovatieve en lekkere producten waar ik echt in geloof. Ik sta daarnaast volledig achter de filosofie van &samhoud en kijk enorm uit naar de samenwerking”.

De groentecreaties van &samhoud (waaronder vleesvervangers, versmaaltijden en ijsjes) worden o.a. verkocht bij PLUS, Picnic, Kwalitaria, Bidfood, Eurest-Compass Group, Makro en AH to go. 

&samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &moshik, dé proeftuin voor de voedselinnovaties van &samhoud food. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen en Kuala Lumpur.

Samhoud Food

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu