Style & Smaak | Black & Bianco

Black & Bianco is bekend vanwege de kenmerkende witte flessen en aangename wijnen. Het is een Nederlands bedrijf en bestaat alweer sinds 2012. De laatste tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen het portfolio en de organisatie. Het merk is volwassen geworden. Inmiddels selecteert Black & Bianco de mooiste wijnen bij geselecteerde wijngaarden in Frankrijk en Italië. Naar aanleiding van feedback van klanten en consumenten is geschaafd aan de balans tussen merkbeleving, verpakking, marketing, de prijs en het passende aanbod van producten. En dat is uiteindelijk een traject geworden met een mooie uitkomst.

Met de komst van de nieuwste Selections Red, zijn de Black & Bianco Selections samen met de Rose en White compleet. Deze lijn komt naast de premium Red, White en Rose op de markt en is gunstiger geprijsd. Uitstraling en toegankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. “Een tweede lijn was een wens vanaf de start”, aldus Coen Scholder, huidig eigenaar Black & Bianco.

De Prosecco en Limonsecco kregen een nieuwe look én er is nu ook een alcoholvrije Black & Bianco; Black & Bianco Zero%. Met de Limonsecco, Red Ritz en Porto Tonic is Black & Bianco uniek op het gebied van premium laag alcoholische aperitieven.

Gekeken naar de nieuwste trends was Black & Bianco hun tijd wellicht al ver vooruit. De Limonsecco en Red Ritz kunnen worden gezien als premium Hard Seltzer.

Relatiegeschenken vormen een groot deel van de portfolio. Een unieke serie pakketten is door de productontwikkeling samengesteld en kan naar wens gepersonaliseerd worden.

Met Delta Wines als partner voor Nederland is Black & Bianco breed in de markt verkrijgbaar. Online zijn al de pakketten te bestellen via Qeuze.com.

Black & Bianco is verkrijgbaar in Nederland, België, op Curaçao, Griekenland, Brazilië en in Engeland. Binnenkort worden daar Sint-Maarten, Duitsland, Denemarken en Finland aan toegevoegd.

De Selections Serie is zeer aangenaam, een licht boterige witte wijn, een zalige, zacht-romige rode wijn en een rosé al la Provence. De Prosecco is fruitig en toegankelijk. De Premium wijnen zijn vanaf volgend jaar weer te verkrijgen.

 

Black&Bianco


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu