Wijnhuis Robbers & van den Hoogen | Opent deuren naar nieuwe wijnbeleving

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen siert de binnenstad van Arnhem al 178 jaar. Nu, in 2020, opent het wijnhuis haar deuren opnieuw. Van het interieur tot aan het concept: alles is onder handen genomen. Robbers & van den Hoogen is meer dan een wijnhuis: het is een geheel nieuwe wijnbeleving. Een wijnexperience die je móet ervaren.

De nieuwe wijnbeleving

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om die nieuwe wijnbeleving te realiseren. Een plek waar men samen kan komen, een plek voor een borrelhapje en een plek waar de beste wijnen altijd klaarliggen om te proeven. Kortom: een plek om de wijn écht te beleven, met een schitterende wijnbar en een fantastische winkel. Wie het terrein aan de Velperweg betreedt, stapt een wijnwereld binnen zoals men het nog nooit heeft beleefd. Het volledig vernieuwde interieur slaat de brug tussen het heden en het verleden, waarbij de bijzondere familiegeschiedenis ten grondslag ligt.
Robbers & van den Hoogen is klaar voor de toekomst.

Vanaf zaterdag 13 juni opent de nieuwe wijnwinkel voor publiek.

Robbers & van den Hoogen is met haar historie sinds 1842 één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door veelzijdigheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit en mag zich sinds 1992 met trots Hofleverancier noemen.

Wij zijn genoodzaakt om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Dit houdt in dat wij een beleid voeren omtrent het aantal mensen dat wij kunnen toelaten. Het kan zijn dat u gevraagd wordt even te wachten. Wij hopen op uw begrip.

Bron: pb


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2021 | Winebusiness.nl