Wijnrestaurant op het land | Dineren in het groen in Limburg

Op de grens van België en Maastricht, verscholen in het groen, zal het glooiende Zuid Limburgse landschap in het voorjaar van 2020 wederom omgetoverd worden tot een unieke gastronomische plek waar regionale wijnen hand in hand gaan met de culinaire verrassingen. Op een nieuwe locatie, aan de rand van het Jekerdal met uitzicht op de wijnranken zal een tijdelijk paviljoen, onder de naam Wijnrestaurant op het Land, verrijzen waar men van 9 mei tot en met 1 juni 2020 van de mooiste regionale wijn-spijscreaties kan genieten.

Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals asperges van de Limburgse löss grond, Tournedos van het Blanc Blue Belge rund of de Limburgse caprese, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen uit de regio die perfect passen bij het witte goud en alle andere gerechten! Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant op de grens tussen Maastricht en België met uitzicht op de wijnranken! Annaline Doelen, eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis èn Ambassadrice van de Limburgse Wijngaardeniers is ontzettend verheugd dat de succesvolle 1e editie van Wijnrestaurant op het Land in 2020 een vervolg gaat krijgen.

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Van 9 mei tot en met 1 juni zal dit unieke pop up restaurant wederom verrijzen. De nieuwe locatie bevindt zich aan de Mergelweg te Maastricht met wederom uitzicht op de wijnranken op de hellingen van de Louwberg. Het pop up restaurant zal net als tijdens de vorige editie plaats bieden aan gasten voor lunch en diner. Op het terras met ongeveer 70 zitplaatsen zal men wederom kunnen genieten van de zonsondergang en het uitzicht op de wijnranken van de Louwberg. Het pop up restaurant krijgt net als in 2019 een stijlvolle, landelijke ‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting. Uniek voor Maastricht en Zuid-Limburg.

Wijnrestaurant op het Land is een initiatief van Annaline en Patriek Doelen van Wijnrestaurant Mes Amis uit Maastricht en FrenkTheuns & Co. Voor de uitvoering en organisatie wordt exclusief samengewerkt met Roy Packbier van The PEPr Company uit Maastricht. Diverse regionale wijnboeren en Wijnrestaurant Mes Amis zorgen voor de aanvoer van de lekkerste lokale wijnen voor Wijnrestaurant op het Land. Voor meer informatie of reserveringen ga naar Restaurant op het land


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu